Hĺbková metóda čistenia kobercov Trenčín zvládla aj počúraný koberec od psa

1459 0
Tipy a triky na čistenie kobercov

Moja mamka si zohnala šteniatko. Všetci sme mali radosť, že máme nového člena rodiny, aj keď s ňou už nebývam, pretože mám svoju vlastnú rodinu. Lenže sme netušili, ako také šteňa bude vlastne všade čúrať, pokiaľ sa nenaučí poriadne chodiť von alebo na psiu toaletu. Keďže má v byte všade koberce, tak si asi viete predstaviť, ako to dopadlo.

čistenie kobercov Trenčín Narhla som mamke, že jej zaistím profesionálne vyčistenie kobercov v celom byte, keď sa už fenka naučila chodiť kam má a nehody sa jej už nestávajú. Súhlasila s tým návrhom, tak som sa porozhliadla na internete po nejakej profesionálnej upratovacej firme na čistenie kobercov v Trenčíne. Vedela som, že sa mám vyhnúť firmám na extrakčné čistenie, takže som aspoň mala uľahčenú prácu. Nakoniec som sa rozhodla pre firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Trenčín, ktorá ponúka strojové čistenie kobercov a na svojich stránkach má mnoho spokojných zákazníkov a kladných recenzií.

 

 

Na centrále som dohodla termín…

 

Na centrále som dohodla termín čistenie na víkend, aby som mohla byť pri tom. Bez problémov mi vyhoveli s termínom čistenia a prijali na čas v dohodnutý čas. Najskôr si prešli byt, aby vedeli, koľko metrov koberca ich čaká a koľko chémie majú namiešať. Naniesli chémiu, ktorá sa musela nechať nejakú dobu pôsobiť, aby efekt čistenia bol ten správny. Pôsobí dezinfekčne, viaže na seba všetku nečistotu a ničí všetky mikroorganizmy v koberci. To bolo presne to, čo bolo potrebné, keď je v domácnosti zviera.

Škvrny na koberci - Ako vyčistiťPo uplynutí doby pôsobenia chémie začali koberec kartáčovať ťažkým otúčovým strojom s vysokým šampónovacím hrebeňom, za ktorým vznikala na koberci pena s naviazanou špinou. Po ošetrení koberca strojom ho postupne vysali vysoko výkonným turbo vysávačom.

Bola som príjemne prekvapená, ako to tam nádherne voňalo, koberce boli krásne prevzdušnené a farby sa opäť rozžiarili. Myslím, že som sa nezmýlila vo výbere firmy a metódy čistenia koberca a dopadlo to úplne dokonale. Týmto by som chcela firme A SERVIS poďakovať za ich perfektne odvedenú prácu a všetkým odporúčam ich služby.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *