Konečne sú naše koberce opäť ako nové! Strojové čistenie Košice

1464 0
Tepovanie sedačiek a gaučov

Zdedili sme po babičke dvojposchodový dom v menšej obci, dom, ktorý bol dlhšiu dobu neobývaný, keďže boli problémy s dedičstvom. Pred pár mesiacmi sme sa do neho nasťahovali s tým, že sme museli plno vecí vyhodiť a celkovo dať celý dom trošku dohromady. V celom dome ostali krásne pôvodné koberce, ktoré boli ale už zanesené a plné nečistôt. Rozhodli sme sa s manželkočistenie kobercov Košice u, že ich nechceme vyhodiť, keďže to boli unikátne kusy, ale že skusíme necahť profesionálne vyčistiť – čistenie kobercov Košice.

 

 

Od známych sme dostali kontakt…

 

Od známych sme dostali kontakt na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Košice, ktorá sa zaoberá nielen čistením kobercov, ale celkovo kompletnými upratovacími službami. Keď sme sa na túto firmu zamerali na internete, zistili sme, že majú naozaj veľa kladných hodnotení a rôznych recenzií od spokojných zákazníkov. Takže sme neváhali a firmu sme nakontaktovali.

Ihneď sme dohodli termín a ešte v ten deň nám poslali finačnú ponuku, ktorá bola naozaj príjemná a oproti konkurencii výhodná. Takže sme sa už len tešili na deň, keď nás firma navštívi.

V daný deň prišli zamestnanci firmy A SERVIS LIPKA  ihneď sa pustili do práce. Pomocou ťažkého stroja začali dôkladne čistiť koberce. Postupne do kobercov vniesli kvalitnú chémiu, ktorá hĺbkové tepovanie kobercov, čistenie sedačiek pomohla tomu, aby pustili všetky hĺbkové nečistoty. Ktoré potom nasledovným kefovaním vyniesli na povrch. Nakoniec sa nečistoty vysali pomocou výkonného vysávača. Takže po práci zamestnancov ostali len krásne čisté a voňavé koberce, ktoré boli zároveň vydenzifikované a zbavené roztočov.

Jednoducho kompletný a dôkladný servis. S firmou A SERVIS LIPKA sme boli veľmi spokojní a určite budeme odporúčať ďalej.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *