Hľadáte v Žiari nad Hronom firmu na hĺbkové čistenie kobercov? Teraz už nemusíte!

1366 0
Škvrny na koberci - Ako vyčistiť

Touto recenziou by som chcel poďakovať firme A SERVIS LIPKA, ktorá čistila koberce u nás doma. Naše koberce boli už dosť špinavé a potrebovali vyčistiť. Lenže ja aj moja manželka sme už v dôchodku a máme problémy s kĺbmi, takže nepripadalo do úvahy, aby sme si kľakli a koberce čistili sami. Poprosili sme preto nášho syna, aby nám našiel nejakú vhodnú firmu, ktorá robí čistenie kobercov. On nám našiel kontakt na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Žiar nad Hronom, ktorá ponúka službu čistenia kobercov.

čistenie kobercov Žiar nad Hronom Dokonca zavolal na centrálu a dohodol nám konkrétny termín čistenia kobercov. S manželkou sme mali zo začiatku strach, pretože sme nevedeli, akí ľudia k nám domov prídu. Cudzím ľuďom totiž s manželkou nedôverujeme. Syn nám ale oznámil, že mu cez telefón povedali, že firma za svojich zamestnancov ručí, a to naše obavy upokojilo.  V stanovený deň k nám prišli pracovníci A SERVISU. Najprv nám všetko vysvetlili a zodpovedali všetky naše otázky. Správali sa k nám naozaj veľmi priateľsky, boli milí a ochotní. Dokonca im nevadilo, že si musia niektoré kusy nábytku odsťahovať sami. To určite v náplni práce nemajú.

 

 

Postup….

 

Takže naša nedôvera k cudzím ľuďom, už nebola na mieste. Priviezli si so sebou rôzne pomôcky. Najprv na koberec aplikovali chémiu, ktorá sa musela nechať nejakú dobu pôsobiť. Po tejto dobe potom začali po koberci jazdiť  strojom, ktorému hovorili kotúčový stroj. Ten túto chémiu premenil v hustú penu, ktorá na seba naväzovala všetky nečistoty. Následne potom použili špeciálny vysávač, ktorým všetku penu a vlhkosť z koberca vysali. Po tomto čistení naše staré koberce vyzerali opäť ako nové.

Tepovanie, čistenie kobercov a čalúneniaKobercové vlákno sa vzpriamilo a farba sa vyjasnila. To, že bol na niektorých miestach a dôkladnejšie kefovaný, nebolo vôbec poznať. Aj tie najsilnejšia špina bola preč. S manželkou sme mali z takto vyčistených kobercov veľkú radosť, nemohli sme sa na nich vynadívať. Koberce boli krásne vyčistené, vydenzifikované a prevoňané. Náš syn bol tiež výsledkom veľmi milo prekvapený. Naozaj kvalitne odvedená práca. Pracovníkom A SERVISU sme začali veriť natoľko, že sme si dohodli aj pravidelné umývanie okien na našom domčeku. To je tiež jedna z mnoho kvalitných služieb, ktoré táto firma ponúka. Teraz máme naše okná neustále krásne čisté a vyleštené. Firmu A SERVIS tak môžeme všetkým ostatným len  odporúčať. Tiež by sme im týmto chceli ešte raz poďakovať a popriať mnoho spokoných zákazníkov.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *