Spoľahlivá firma je čitateľná už v komentároch na nete. Čistenie podláh Prievidza

1608 0
Čistenie podláh Prievidza

V novo postavenom dome som potrebovala vyčistiť podlahu, tak som sa do toho, ako každá žena, pustila sama, čo však bola chyba. Nedokázala som perfektne odstrániť nečistoty, ktoré zostali po stavebných prácach. Keď som dookola umývala podlahu, tak vždy za mnou zostali rozmazané stopy. Chcela som teda túto činnosť prenechať niekomu, kto sa vyzná a má poriadne náradie, aby špinu dôkladne odstránil.

Hĺbkové čistenie znečistených podláh

Vo chvíli, keď som na webe našla odkaz na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Prievidza, na mňa urobila neskutočne príjemný dojem. Perfektne opísané činnosti a ja som presne vedela ako bude prebiehať čistenie podláh v mojom dome. Avšak poznám remeselníkov, tak som sa veľmi nevyťahovala. Zavolala som na telefónne číslo a dohodla sa na presnom dátume a hodine, kedy k nám prišli dvaja remeselníci z firmy. Sami mi jasne vysvetlili, že vyčistenie vápenatých závojov nie je nič jednoduché a čistiť túto špinu ručne je i nevhodné.

Pretože na zemi vždy zostane…

Čistenie priemyselných a domácich podláh

Pretože na zemi vždy zostane nejaké nepatrné percento. Ale vďaka ich kotúčovému stroju odstránia nečistoty ihneď. Pustili sa teda do práce a ja som čakala iba na to, až podlahy vyčistí. Do niektorých častí budeme dávať koberce. Ale v niektorých častiach sú už položené plávajúce podlahy a kachličky. Takže bolo rovnako potrebné vyčistiť všetko. Pomocou ich chémie a kotúčového stroja bola moja podlaha zbavená špiny a krásne prežiarená. Bola som veľmi rada. No a skúsenosť so samotnými pracovníkmi? Viac ako priaznivá.

Správali sa ku mne milo a slušne. Keď som mala nejakú pripomienku či prianie, tak nemali problém zodpovedať ju a splniť mi prianie. Prácu mali skvelo rozdelenú, najskôr naliali chémiu na podlahu a šli do ďalšej miestnosti, kde taktiež naliali na podlahu chémiu. Medzi tým sa jeden z nich vrátil do prvej miestnosti a začal podlahu čistiť kotúčovým strojom. Takto pokračovali v celom dome.

Čistenie a údržba vinylovej podlahy

Som so službami firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. veľmi spokojná a určite nebudem váhať pri ďalšej objednávke a zvolím si znovu túto firmu. Ako som hovorila, mala som pri stavbe s remeselníkmi mnohokrát problém, a to i ten, že sa chovali ako hulváti a boli sprostí, ale títo remeselníci boli milí a ústretoví. Ak aj vy hľadáte firmu, na ktorú sa môžete spoľahnúť, tak vám rada odporučím firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., budete veľmi spokojní. Páčilo sa mi tiež, že sa opýtali na termín, ktorý mi vyhovuje a že ponúkajú i flexibilné čistenie podláh, takže sú dobrou voľbou pre reštaurácie či obchodné domy, ktoré nechcú prerušovať prevádzku z technických dôvodov. Mám veľkú radosť zo spolupráce, ktorá isto nekončí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *