„Tepovanie Dubnica nad Váhom“ vaše koberce vyčistí tak, že vyzerajú ako nové

3937 0
Škvrny na koberci - Ako vyčistiť Dubnica nad Váhom

prípravok na čistenie kobercov Dubnica nad VáhomSom matka samoživiteľka a bývam sama so svojou trojročnou dcérou v byte, ktorý kedysi kúpili moji rodičia. Pri sťahovaní som sa ho snažila dať nejako dokopy, ako najlepšie to išlo, ale nemala som ani najmenšie tušenie, čo urobiť s kobercami. Boli v hroznom stave a ja som mala sto chutí ich zobrať a vyhodiť. Lenže keď som sa do toho pustila a jeden z kobercov začala dávať preč, tak som zistila, že pôvodné linoleum pod ním je ešte horšie. Ale financie na nové koberce alebo parkety som nemala.

A takto som sa motala v bludnom kruhu…

A takto som sa motala v bludnom kruhu, pokiaľ mi moja dobrá kamarátka neodporúčala upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie kobercov Dubnica nad Váhom. Sama s ňou skúsenosti síce nemala, ale prečítala na internete samé dobré recenzie, ktoré som si potom sama overila. Potom už len ostávalo im len zavolať a dohodnúť sa s nimi na termíne. S výsledkom ich odvedenej práce som bola viac než spokojná. Koberce vyzerali omnoho lepšie ako predtým a úplne zmenili celkový dojem môjho bytu. Vďaka tomu mi môj domov pripadá o niečo útulnejší a cítim sa tam viac ako doma než predtým. Ako vytepovať koberce s dlhým vlasom? Dubnica nad Váhom

Z tých kobercov na mňa jednoducho dýchal život minulých nájomníkov. A príjemné to naozaj nebolo. Čistenie kobercov Bratislava ma však tohto nepríjemného pocitu zbavilo. Po tejto dobrej skúsenosti som ich odporúčala všetkým svojim známym a aj oni sa pripojili k mnohým spokojným zákazníkom. Ďalšou výhodou je, že ponúkajú mnoho ďalších služieb, takže potom nemusím zbytočne hľadať ďalšiu firmu, keby som si chcela napríklad nechať vyčistiť okná. A SERVIS mi ponúkajú všetko, čo potrebujem.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *