Tepovanie, impregnácia, kobercov, markíz. Čistenie Prievidza

1678 0
strojove čistenie flakov Prievidza

Naša spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie kobercov Prievidza, Vám urobí kvalitné strojové čistenie kobercov, sedačiek a čalúnenie vo vašom dome či firme. Používame len strojovú metódu, ktorá je spoľahlivá, dezinfekčné a hĺbková. Lacnejšie a iné metódy nevykonávame, pretože nami realizovaná metóda je najkvalitnejšou metódou na trhu. Vďaka lacným metódam nebola

čistenie kobercov Prievidza

naša práca vykonaná kvalitne a spokojnosť zákazníkov nebola taká, ako pri použití strojovej metódy.

Pri metóde extrakčnej sme prijímali reklamácie, keď bolo spôsobené ďalšie znečistenie koberca kvôli tomu, že pri extrakčnej metóde chýba proces kefovania a tak sa objavili po zaschnutí fľaky a mapy. Strojovú metódu ponúkame od 1, -eur/m2. Dokážeme vyčistiť aj tie koberce, ktoré sa iným firmám vyčistiť nedarilo, pretože používali lacné metódy. Zákazníci sa na nás obracajú s prosbami, keď im bolo vykonané čistenie kobercov inú firmou, ale vďaka tomu, že konkurencia používala nekvalitné metódy, tak sa stalo, že koberec bol už zapraný.

 

 

Čistenie kobercov…

 

Čistenie kobercov využívajú naši zákazníci v kanceláriách, reštauráciách, kluboch, obchodných domoch, na úradoch, ale aj v domoch, bytoch, rezidenciách a vilách. Realizujeme zákazky tak, aby sme nenarušili a neobmedzili prevádzku. Pracujeme flexibilne a v skupinkách, takže všetko stihneme do ranných hodín, než budete potrebovať zase prevádzku obnoviť. Samotný proces čistenia prebieha tak, že na koberec aplikujeme kvalitné chémiu BOSCH RTS 80 a necháme ju niekoľko minút pôsobiť. Po pôsobení chémia BOSCH RTS 80 všetko vykefujeme kotúčovým strojom GHIBLI.

Kotúčový stroj zaručuje šetrnosť ku kobercovým vláknam i pri odstraňovaní zatvrdlých nečistôt. Jeho 12 cm dlhé a mäkké štetinky nijako nepoškodia vlákna a koberec drhneme s najvyššou čistenie flakov Prievidza opatrností. Nečistoty vykefované zo štruktúry koberca na povrch, odstránime vysoko výkonným vysávačom AS59 s úzkou štrbinovou hubicou, ktorý odstráni tiež prebytočnú vlhkosť. Odporúčame koberec nechať ešte niekoľko hodín doschnúť, než bude znovu používaný.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *