Problém a riešenie sa špinavými koberci. Tepovanie, čistenie Liptovský Mikuláš

1324 0
Tepovanie sedačiek a gaučov

Pred tromi mesiacmi sme s manželom hľadali firmu, ktorá by nám profesionálne vyčistila koberce. Na internete ich nebolo práve málo, tak sme nevedeli podľa čoho sa riadiť. Nakoniec nám poradila čistenie kobercov Liptovský Mikuláš známa, ktorá už s čistením kobercov má skúsenosti a určite nám neodporúčala firmy, ktoré zaisťujú čistenie kobercov pomocou extrakčnej metódy. Táto metóda totiž funguje na princípe, kedy sa pomocou extrakčného stroja vstrekne účinná chémia do koberca a rýchlo sa z neho opäť vysaje. Chémia je síce účinná, ale nestačí tak rýchlo zapôsobiť na nečistoty a veľa z nich tam zostane. Takže sa koberec kvalitne nevyčistí.
Tieto firmy sme teda vyradili a zvyšné som hodnotili podľa recenzií, ohlasov od zákazníkov a rôznych článkov a popisov. Najlepšie nám z toho vyšla firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Liptovský Mikuláš. Čo sa nakoniec ukázalo ako správna voľba.

 

 

Objednávka…

Firmu sme na začiatku nakontaktovali a popísali naše želania. Nahlásili sme im veľkosti kobercov, takže nám mohla slečna oznámiť aj približnú cenu našej požiadavky. Bol nám popísaný postup, ako s kobercami budú pracovať a ihneď sme dohovorili termín realizácie, čo bolo dva dni nato. Zamestnanci v daný deň prišli presne na minútu, v rýchlosti si prezreli, koľko ich toho čaká a ako budú Čistenie, tepovanie koberca s dlhým vlasompostupovať a ihneď sa pustili do práce. Postupovali pomalšie, ale bolo vidieť, že si naozaj dávajú záležať a že bude ich hĺbková metóda čistenie kobercov účinná. Pomocou kotúčového stroja spolu s kvalitnou chémiou koberce vyčistili a keď za pár hodín kompletne vyschli, nestačili sme sa čudovať, ako sú koberce krásne čisté a majú pôvodný vzhľad, ako keď sme ich kúpili.

Takže za nás, veľká spokojnosť. Síce bola práca od A SERVIS LIPKA o pár drobných drahšie, tak určite stála zato. Kvalita, spoľahlivosť a spokojný zákazník, tým sa táto firma určite môže pýšiť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *