Ako na špinavé koberce? Nestrácať čas a zavolať si profesionálov. Čistenie kobercov Poprad

1396 0
Ako vyčistiť koberec? Ako a prečo?

Máme menší byt 2 + kk, kde máme vo všetkých izbách záťažové koberce s krátkym chlpom. Avšak aj tak tieto pôvodne svetlé koberce už dávno nie sú svetlé. Jedného dňa sme sa teda pustili do ich čistenie kobercov Poprad čistenia, keď sme nakúpili plno čistiacich prípravkov a umývali sme, ako sa len dalo. Aj tak sa nám ale koberce nepodarilo vyčistiť. Síce sme z nich niečo dostali, ale väčšina nečistôt bola zažratá hlboko v kobercoch. Po chvíľke sme to vzdali s tým, že si na to zavoláme profesionálov. Na internete sme hľadali rôzne možnosti a narazili sme na upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Poprad,  ktorá mala mnoho kladných ohlasov od zákazníkov a recenzií všade po internete. Tak sme do toho išli.
Firmu sme skontaktovali, dohovorili s nimi termín, spýtali sa na cenu, ktorá nás milo prekvapila, bola nižšia ako niektoré konkurenčné firmy a hlavne nám všetko opísali, ako bude ich práca prebiehať. Tento prístup nás veľmi potešil, takže sme boli nadšení a tešili sme sa na deň ich nástupu.

 

 

Tri dni potom…

Tri dni potom prišli zamestnanci firmy A SERVIS LIPKA presne v daný čas. Urobili si prehliadku bytu, vyniesli ťažký kotúčový stroj a ihneď sa pustili do práce. Nešlo to tak rýchlo, ale bolo vidieť, že robia svoju prácu kvalitne a nevynechávajú ani jedno miestečko. Naozaj, všetko dokonale vyčistili, koberce zbavili nečistôt, vydenzifikovali, zbavili nežiaducich mikroorganizmov a predovšetkým im navrátili pôvodný vzhľad aj svetlú farbu.

Tepovanie, čistenie kobercov a čalúnenia
Za nás jediné, úplná spokojnosť. Firma A SERVIS LIPKA vyčistila koberce podľa našich predstáv a za skvelú cenu. Kompletný servis na vysokej úrovni je pre túto firmu najdôležitejšia kvalita a spokojný zákazník.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *