Hĺbková dezinfekcia, strojové čistenie, tepovanie kobercov, čalúnenia Bánovce nad Bebravou

1703 0
Čistenie kobercov - Hĺbkové tepovanie v Bratislave‎

A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie kobercov Bánovce nad Bebravou, je skúsená medzinárodná spoločnosť v odbore čistenia kobercov strojovou metódou. Naši zamestnanci využívajú naše kvalitné

čistenie kobercov Bánovce nad Bebravou

služby v mnohých mestách v Slovenskej republike, Českej republike, Rakúsku a Nemecku. Naša metóda strojového čistenie kobercov môže byť jednoznačne označená za najkvalitnejšiu metódu, ktorú môže dnešná doba ponúknuť. Táto metóda sa skladá z troch fáz čistenia.

V prvej fáze použijeme dezinfekčné chémiu Boesch Floorwash ktorá tiež na seba perfektne nadväzuje nečistoty zo štruktúry koberca. Po pár minútach pôsobenia chémie, všetko kefujeme kotúčovým strojom, ktorý svojím šampónovacou kefou v žiadnom prípade, nepoškodí vlákna koberca. Šampónovacia kefa je osadená 12 cm dlhými štetinkami, ktoré sú veľmi mäkké a jemné, tak sa k vláknam koberca správajú veľmi šetrne. A aj pri dôkladnejšom drhnutie, treba zatvrdnutých nečistôt, nepoškodí vlákno koberca.

 

Pri kefovaní…

 

Pri kefovaní sa chémia napení a v tejto pene zostanú všetky vykefované nečistoty, ktoré sa ukrývali hlboko v štruktúre koberca. Penu na záver odsajeme vysoko výkonným trojmotorovým vysávačom AS59, s úzkou štrbinovou hubicou. Vysávač zbaví tiež koberec vlhkosti, ale aj cez to je veľmi dôležité nechať koberec ešte niekoľko hodín doschnúť, než ho uvediete znovu do prevádzky. Naša metóda je najspoľahlivejšou metódou na dnešnom trhu. Strojová metóda čistenie kobercov, je našou firmou realizovaná v cene od 1, – eur/m2. Existujú tiež lacnejšie metódy, avšak nie sú vhodné a spoľahlivé pre dôkladné vyčistenie kobercov a zanechávajú fľaky a mapy. Napríklad v žiadnom prípade nevyužívame lacnú extrakčnú metódu.

ČISTENIE, PRANIE-KOBERCOVU extrakčnej metódy chýba proces mechanického kefovanie koberca a tak je chémia s vodou iba vstrekne do koberca a následne odsatá, čo spôsobí vyššie zmienené fľaky. Ak chcete udržať váš koberec čistý a bez poškodenia z dôsledku vysokej frekventovanosti vo vašej prevádzke. Tak odporúčame realizovať zákazku čistenie koberca servisne 1x – 2x do roka, podľa frekventovanosti. Využívame veľa moderných technológií a kvalitných metód aj v iných realizovaných službách v oblasti upratovania. Vykonávame tiež – odstránenie bannerov, odstraňovanie, strhnutie celopolepu, fólií, samolepiek a zatvrdnutých nečistôt z okenných plôch, odstraňovanie, čistenie plesní, machov za následné aplikáciu proti plesňových náterov LSG Bratislava, strojové čistenie, voskovanie, impregnácia, kryštalizácia podláh, čistenie, impregnácia žalúzií a markíz.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *