Tepovanie, pranie, čistenie kobercov, čalúnenia Topolčany

2979 0
Tepovanie sedačiek a gaučov

čistenie kobercov Topolčany

A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie kobercov Topolčany, využíva na odstránenie kobercových nečistôt strojovú metódu, ktorá je veľmi kvalitná a precízne. Tak dokážeme odstrániť nečistoty z koberca, vrátane škodcov a zatvrdnutých nečistôt. Nami používaná metóda je zatiaľ najkvalitnejšou metódou na trhu a mnohokrát sme schopní vyčistiť aj tie koberce, ktoré sa iným firmám vyčistiť nedarilo. Pri strojovej metóde nemusíte mať obavy, že by sme koberec poškodili. Kotúčový stroj Maxiclean má jemné kefy s 12 cm dlhými štetinkami, ktoré sú k vláknam koberca veľmi šetrné. Tak sa nemôže nastať poškodenie, ani pri dôkladnejšom drhnutí zatvrdnutých nečistôt.

 

Používame kvalitné a dezinfekčné chémiu

 

Používame kvalitné a dezinfekčné chémiu BOSCH Floorwash, ktorá na seba nadväzuje nečistoty zo štruktúry koberca. Chémiu nanášame na koberec a nechávame ju niekoľko minút pôsobiť. Potom odstránime nečistoty z hĺbky koberca kotúčovým strojom a to vďaka dôkladnému mechanickému kefovaniu. Všetky nečistoty, ktoré sme vykefovali, odsajeme vysoko výkonným vysávačom Soteco Nevada 640, ktorý má úzku štrbinovú hubicu. Vysávač odsaje nečistoty, vrátane vlhkosti, ktorú spôsobila chémia, ale je dôležité nechať koberec ešte niekoľko hodín doschnúť.

Pracujeme flexibilne v mimo prevádzkových hodinách a ak je rozloha koberca vysoká, tak pracujeme v skupinách. Aby sme všetko stihli do ranných hodín, než sa otvorí znova prevádzkareň. Naši zamestnanci sú kmeňoví a bezúhonní, takže ručíme, že nebudú vynášané informácie z vášho objektu o zázemí firmy. Koberce na vysoko frekventovaných zónach je dôležité čistiť hĺbkové tepovanie kobercov, čistenie sedačiek častejšie, než v domácnostiach. Odporúčame čistiť koberce 1x – 2x do roka, podľa znečistenia koberca. Vyhnete sa tak prípadnému poškodeniu a zažratých nečistôt do vášho koberca.

A SERVIS LIPKA, s.r.o. ponúka čistenie kobercov ako jednu z mnohých ďalších služieb. Z ďalších upratovacích divízií ponúkame čistenie podláh strojovou metódou, voskovanie podláh priemyselným polymérom. Umývanie markíz a umývanie žalúzií, postavebné upratovanie či upratovanie po rekonštrukciách vo vašej domácnosti a prevádzkarní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *