Problém so špinavými kobercami je na konci! Čistenie kobercov Žiar nad Hronom

2211 0
Tepovanie sedačiek a gaučov

Tiež poznáte ten pocit, keď máte tri deti, dva psy a všade neustály, nekončiaci neporiadok? Takže viete, ako sa asi cítim. Deti už nám chodia do školy, my s manželom pracujeme. Po práci čistenie kobercov Žiar nad Hronom vyzdvihneme deti zo školy, urobíme s nimi úlohy, vyvenčíme psíkov, uvarím, vyperiem, atď … a potom sa po celom dni natiahnem s manželom na sedačku a užívame si spoločný večer. Áno, na upratovanie často energie nezostáva, takže to robím, až keď je to naozaj potrebné. Pred mesiacom som robila kompletné, generálne upratovanie celého bytu, keď som vydrhla naozaj všetko.

Jediné, z čoho som mala rešpekt bol náš „svetlý koberec“, ktorý už bol zašliapaný špinou, poliaty všetkým možným a jeho pôvodná farba už vlastne nebola ani vidieť. Keďže je to koberec s dlhým vlasom, nedarilo sa mi ho vyčistiť poriadne do hĺbky. Tak som sa rozhodla, že si na to nechám zavolať odborníkov. Od známej som dostala kontakt na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Žiar nad Hronom,  ktorá sa zaoberá upratovacími službami, medzi ktoré patrí aj čistenie kobercov.

Firmu som skontaktovala…

 

Zdvihla mi to veľmi milá slečna, opísala som ju svoje želanie a nahlásila veľkosť koberca. Ihneď sme dohovorili termín realizácie, ktorý bol dva dni nato, bola mi povedaná približná cena aj popísaný postup, akým budú zamestnanci firmy A SERVIS LIPKA postupovať. Tento prvotný prístup ma veľmi potešil.

Čistenie kobercov - Hĺbkové tepovanie v Bratislave‎
Dva dni nato, ako sme sa dohovorili, prišli zamestnanci firmy presne v dohodnutý čas. Išli sa na koberec pozrieť a ihneď sa pustili do práce. Do bytu doniesli ťažký kotúčový stroj a začali koberec čistiť. Použili v kombinácii s kotúčovým strojom aj kvalitnú chémiu, ktorú naniesli hlboko do koberca, aby to malo čo najlepší efekt. Chémia sa tam nechala chvíľku pôsobiť a potom sa pomocou trojmotorového vysávača odsala. Koberec sa tak kvalitne vyčistí, vydenzifikuje, zbaví roztočov a predovšetkým, koberec vyzeral ako nový. Bola mu opäť vrátená pôvodná farba i vzhľad. Takže veľká spokojnosť. Firma A SERVIS LIPKA to naozaj vie a vie ako na to. Môžeme len odporučiť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *