Upratovacia firma, ktorá vie ako na to! Čistenie kobercov Rimavská Sobota

2464 0
čistenie kobercov Rimavská Sobota

Vlastním čajovňu a takmer všetok priestor je pokrytý kobercami, dokonca aj steny. Čas plynie, množstvo návštevníkov stúpa a koberce sú čím ďalej viac zašednuté a občas sa nájde aj nejaká tá škvrna. Raz za pol roka nechávam všetky koberce čistiť strojovo. Už dlho spolupracujem s jednou firmou, ale musím priznať, že s výsledkom nie som úplne spokojný. Určite to vyzerá lepšie ako pred čistením, ale niektoré škvrny jednoducho zostávajú.profesionálne čistenie kobercov

Pýtal som sa, či sú nové, boli tak žiarivé a našuchorené…

Nedávno som bol na návšteve u známych, ktorí majú doma niekoľko kobercov a bol som ohromený, ako nádherne vyzerali. Pýtal som sa, či sú nové, boli tak žiarivé a našuchorené… Dali mi kontakt na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Rimavská Sobota, ktorá im nedávno koberca čistila. Neváhal som ani minútu a ihneď tam zavolal, nenechal som sa odradiť ani cenou, ktorá je málinko vyššia ako u konkurencie.
strojové čistenie kobercov
Firma A SERVIS LIPKA používa metódu strojové čistenie rotačnou kefou. To pre mňa bola novinka. Predošlá firma používala iba extraktor. Možno preto nebol výsledok úplne perfektné.
Potom, čo bola odstránená napenená chémia, koberce viditeľne zažiarili. Aj na dotyk boli koberce úplne iné, akoby nadýchané. Škvrny, ktoré predchádzajúca firma nevedela odstrániť, zmizli. S výsledkom som bol veľmi spokojný. Predchádzajúce firmu som si už vyškrtol zo zoznamu.

Aj niektorí pravidelní zákazníci čajovne sa pýtali, či tie koberce nie sú nové. Musel som sa smiať, pretože aj ja to tu občas nepoznám.

Firme A SERVIS LIPKA ďakujem za perfektný servis a onedlho sa budem opäť tešiť na spoluprácu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *