Deti a koberce idú dohromady, ak si ich necháte dezinfikovať a čistiť od firmy tepovanie Bánovce nad Bebravou

1684 0
ČISTENIE, PRANIE-KOBERCOV

Som riaditeľkou v materskej škôlke, kde máme všade koberce. Čo naše upratovačky skôr preklínajú takmer každý deň. Nie že by som im to mala za zlé. Čistiť ich po desiatkach malých čistenie kobercov Bánovce nad Bebravou deťoch je skôr otročina než práca. Koberec vyčistíte a za tri dni to nie je poznať. Zvlášť, keď im každú chvíľu spadne olovrant a alebo vylejú na zem kelímok zo špinavou vodou, keď maľujú vodovými farbami.

Nakupovali sme aj veľmi drahé čistiace prostriedky, ale ani tie nedokázali špinu z kobercov odstrániť. Dlho som nevedela čo s tým, pretože upratovanie považujem za jednu z najdôležitejších vizitiek pracoviska, predovšetkým u takých, kde sa vyskytujú malé deti. Nakoniec som sa rozhodla miesto nakupovanie drahých čistiacich prostriedkov najať upratovaciu firmu. Sadla som si preto k počítaču a začala s hľadaním.

 

 

Asi po hodine čítania…

 

Čistenie kobercov - Hĺbkové tepovanie v Bratislave‎Asi po hodine čítania všetkých možných recenzií som objavila firmu A SERVIS LIPKA s.r.o., čistenie kobercov Bánovce nad Bebravou.  Mala samé kladné ohlasy, a tak som im zavolala. Komunikácia s nimi bola rýchla a nemali problém prísť aj v neskorších hodinách, pretože bolo potrebné, aby všetky deti boli zo škôlky preč. A ich výkon som neocenila nielen ja, ale hlavne náš upratovací personál. Koberce vyzerali ako nové. Dokonca zmizli aj tie fľaky, o ktorých sme si mysleli, že nikdy nepôjdu dole.

Ďalším veľkým pozitívom pre nás bolo, že použili také špeciálne prostriedky, po ktorých sa novo vzniknutá špina už v koberci toľko neusadzovala. Následné čistenie bolo pre upratovačky oveľa menej náročné. Napriek tomu si vždy minimálne raz za rok necháme koberce od nich vyčistiť. Spokojnosť tak zabezpečím nielen sebe, ale aj svojim zamestnancom.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *