Fenomén lotosového efektu, nano impregnácia skla. Výškové umývanie okien Žilina

1614 0
Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislava

profesionálne výškové práceDobrý deň, s manželom máme malú vilku na predmestí Bratislavy a keďže už nie sme najmladší, naše okná bolo vždy z roka na rok ťažšie udržiavať čisté. Dvakrát do roka som sa s oknami vždy trápila, niekedy ma prišla pomôcť dcéra. Ale keďže je veľmi pracovne vyťažená, rozhodli sme sa s manželom že tento rok si na okná pozveme profesionálnych umývačov okien. Manžel sa rozhodol osloviť známou firmu A SERVIS LIPKA s.r.o., výškové práce Žilina, aby nám prišli umyť okná a na zimnej záhrade nechal aplikovať na sklá impregnačný nano náter skla GLP.

Na dohodnutý termín prišiel…

Na dohodnutý termín prišiel tím sa svojím vybavením. Pomocou pojazdného lešenia dokonale vyčistili sklenený plášť zimnej záhrady. Ktorá je teraz nádherne čistá a bez šmúh. Okná sa lesknú a ja som len sledovala, ako ide chlapcom práce pekne od ruky. Pracovníci firmy boli veľmi zruční vo svojej profesii a okná zvládli umyť v neuveriteľne krátkom čase a bez šmúh. Ich spôsob čistenia je úplný zázrak, nerobí ťahy po leštenie a sklá sú nádherne lesklé a to aj po dlhšej dobe. Musím povedať, že impregnácia na zimnej záhrade funguje úplne spoľahlivo a sklá sú stále ako čerstvo umytá. Nie je na nich usadený prach a všetky nečistota sa spláchne jednoduchým dažďom. Od pracovníkov z firmy A SERVIS LIPKA sme zistili, že tiež vykonávajú čistenie koberca kotúčovým strojom. Výškové práce na Slovensku

Dohodli sme sa ešte raz a za týždeň k nám prišli krásne vyčistiť koberec. Náš dom sa snažíme udržiavať v čistote, ale aj keď sme koberec čistili klasicky, čo je kefu do ruky a kľaknúť si aspoň na dve hodiny. Nikdy sa nám nepodarilo koberec vyčistiť do hĺbky. Firma A SERVIS LIPKA má šikovné pracovníkmi a vychytané technológie. Som naozaj rada, že stále existujú zodpovedné spoločnosti, po ktorých zostane skvelý výsledok. Ich službu umývanie okien s následnou impregnáciou nano náter okien – GLP/BRATISLAVA a čistenie kobercov určite využijeme opäť v budúcom roku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *