Kefové čistenie kobercov Rožňava si naozaj poradia

2638 0
recepty na cistenie kobercov

Ako už to tak býva, tak s deťmi a zvieratami je o radosti i starosti postarané až dosť. Najhoršie bolo, keď starší syn začal maľovať a neskôr to ukázal aj svojej mladšej sestričke, ktorá to ale previedla čistenie kobercov Rožňava v dokonalosť a prečo čmárať po papieri, keď môže priamo po koberci.

Týmto obdobím nám začali krušné chvíľky, ktoré som bohužiaľ nevládala sama, pretože, keď sa špina zažerie hlboko do koberca, tak ju jednoducho len tak nedostanete preč. Takže som sa musela obrátiť na profesionálnu pomoc upratovacej firmy. Na internete som teda začala hľadať tú pravú firmu na čistenie kobercov v Rožňave. Porovnávala som jednotlivé ponuky s cenami a ďalšími službami a tiež som sa zamerala na recenzie danej firmy. Najvyššie zo všetkých dopadla firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Rožňava, ktorá ponúka strojové čistenie kobercov.

Na centrále som si dohovorila termín čistenia a bola som veľmi rada, že mi vyhoveli hneď s prvým navrhnutým termínom. V dohodnutý čas prišli pracovníci firmy a obišli si miestnosti, v ktorých boli potrebné vyčistiť koberce, aby vedeli, koľko metrov ich čaká a koľko namiešať správnej chémie.

 

 

Aplikovali chémiu…

Aplikovali chémiu priamo na jednotlivé škvrny od pasteliek a farbičiek atď. A neskôr aj na celé plochy kobercov. Pôsobí zároveň aj dezinfekčne, viaže na seba všetku nečistotu a ničia všetky mikroorganizmy, ktoré sa v kobercoch môžu objaviť. Bola som veľmi rada, keď mi túto informáciu oznámili už preto, že mám 2 malé deti a ešte k tomu zvieratá.

Ako vytepovať koberce s dlhým vlasom?Pustili sa do kefovanie kobercov ťažkým kotúčovým strojom, za ktorým vznikala na kobercoch pena s naviazanou špinou. Po ošetrení kobercov strojom ju začali vysávať vysoko účinným turbo vysávačom, ktorým odsali všetku penu.

Musím povedať, že som sa nesplietla vo výbere firmy na čistenie kobercov a som na to veľmi hrdá. Na kobercoch nezostali žiadne škvrny ani fľaky, krásne voňali a bola nadýchané ako nikdy. Týmto by som chcela firme A SERVIS veľakrát poďakovať za ich perfektne odvedenú prácu a teším sa opäť na spoluprácu. Všetkým vrelo odporúčam ich služby.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *