Úplne jedinečné čistenie. Rotačné tepovanie kobercov Tebišov

1468 0
čistenie kobercov

Už niekoľko rokov mám obchod s bižutériou v centre Trebišova. Mám v ňom na zemi natiahnutý aj koberec, aby sa v ňom ľudia cítili útulnejšie. Tým, že po ňom surfuje dennodenne niekoľko zákazníkov, tak je čím ďalej tým viac zošľapaný a samozrejme aj špinavší. Vďaka tomu ho musím nechať čistiť cca 2x – 3x do roka.
čistenie kobercov Trebišov
Mala som na to najatých už niekoľko firiem, ale nikdy som nebola s výsledkom čistenia 100 % spokojná. Tým pádom som musela stále na internete hľadať nové a nové firmy na čistenie kobercov. Tentokrát som, ale už vedela, že rozhodne nechcem žiadnu firmu na extrakčné alebo parné čistenie, čím som mala jednoduchšie pozíciu.
 

Rozhodla som sa…

 

Rozhodla som sa, že vyskúšam strojové čistenie kobercov, tak som si prečítala, čo to znamená a objednala som si firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Trebišov,  ktorá práve túto metódu používa a tiež ponúka. Zároveň z tých firiem na internete vychádza ako víťaz už vďaka tým kladným ohlasom a recenziám

 

Na centrále som si dohovorila termín čistenia a bez problémov mi vyhoveli s víkendom. To u predchádzajúcich firiem bol celkom problém, čo je veľké plus pre túto firmu. Cez víkend sa dostavili pracovníci firmy a obhliadli si obchod, aby vedeli, s koľkými metrami koberca môžu počítať.

Namiešali potrebné množstvo chémie, ktorá pôsobí dezinfekčne, viaže na seba všetku nečistotu, ničí roztoče, baktérie a alergény a aplikovali ju na koberec. Potom začali koberec kefovať ťažkým kotúčovým strojom, za ktorým vznikala pena s naviazanou špinou. Po ošetrení koberce strojom pustili vysoko účinný turbo vysávač, ktorým všetku penu z koberca odsali.
Ako vytepovať koberce s dlhým vlasom?

Bola som naozaj v údive…

 

Bola som naozaj v údive, ako dobre koberec vyzeral po strojovom vyčistení. Bol nádherne nadýchaný, krásne voňal a farba bola úplne úžasná, navyše bol po odsatí vysávačom takmer suchý. Toto som od firmy s extrakčným čistením nepoznala, ba naopak som musela ešte pár hodín počkať, než koberec preschol a rovnako ani potom nebol výsledok práve najlepší.

S firmou A SERVIS som úplne spokojná a ihneď som s nimi uzavrela dlhodobú spoluprácu. Viem, že už nikdy nebudem mať problém s vyčistením koberca, bez toho aby som nebola spokojná. Kto by ešte v tejto chvíli váhal, či si objednať služby tejto firmy, nech už neváha a volá.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *