Kvalitná práca, kvalifikovaní zamestnanci a flexibilita času poskytuje spoločnosť A SERVIS LIPKA. Tepovanie kobercov Bratislava

1384 0
Odstránenie roztočov a alergénov z koberca

 psie chlpy v koberci

Na moje narodeniny som dostal krásny, obrovský huňatý koberec od svojich rodičov do môjho nového bytu. Veľmi sa mi páči a chcem, aby vyzeral tak dobre tak dlho, ako je možné. Starám sa o neho, ako môžem. Viem, že najlepší spôsob, ako udržať koberec v dobrom stave je jeho pravidelné jemné čistenie. Nechcel som riskovať, že ho zničím, ak by som ho začal čistiť sám. Preto som hľadal kvalitné čistiace služby, ktorým môžem bezpečne zveriť čistenie kobercov.

Bojím sa, že by sa niečo mohlo pokaziť a koberec by sa pri čistení zničil, a preto som preskúmal spoločnosti. Naozaj je ich veľa a to ma znervózňuje. Nakoniec som si vybral A SERVIS LIPKA, s. r. o., Čistenie kobercov. S touto spoločnosťou som veľmi spokojný, preto som sa rozhodol napísať túto recenziu, aby som im týmto spôsobom poďakoval, a tiež pomohol ďalším flip-flopom, ktorí sa zaujímajú o čistenie kobercov.

Čistenie kobercov tepovanie kobercov cena / výkon

V tejto spoločnosti oceňujem vynikajúcu kvalitu práce. Nechám koberec čistiť dvakrát ročne, pravidelne ju vysávam, takže by ste povedali, že musí byť super čistý. Ale nie je to úplne pravda, aj napriek vysávaniu koberca, ktorý zbavuje veľa nečistôt. Hlboké čistenie A SERVIS však môže bezpečne odstrániť všetky nečistoty, vylepšiť farby koberca a prevzdušniť jeho objem. Ďalším veľkým plusom je jeho personál. Veľmi spoľahlivý, schopný, tvrdo pracujúci a v kontakte so zákazníkom vždy priateľský a príjemný. Nikdy som nemal dôvod, aby som im povedal jednu vec. Sú úžasní profesionáli. Veľmi sa mi páči možnosť čistenia koberca počas víkendu. Flexibilita služieb v čase je skutočným požehnaním pre mnohých časovo náročných zákazníkov.

škvrny na koberci a čalúnenie koberce na mokro

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *