Pokud máte proti plísňový nátěr: černá plíseň a zelené řasy Vaši zateplenou fasádu netrápí

1737 0
Plísně

Čištění fasád…

Čištění fasád není žádná sranda a v případě, že se vám tam udělá dokonce plíseň, tak je to pak teprve konec. Čistit něco takového vlastními silami není vůbec žádná sranda. Většina lidí na to nemá prostředky a nemá s tím ani zkušenosti, tak to pak nemůže dobře dopadnout. Naštěstí známe firmu, která si s tím umí poradit. A mluvím o A SERVIS LIPKA, s. r. o., která nabízí službu čištění fasád, odstraňování plísně, která zahrnuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Zkrátka se komplexně zabývá agendou Plísně. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení.

 

Na povrchu…

Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se totiž pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. Díky němu jsme zajistit, že se vaše problémy s plísní staly minulostí. My jsme řešili ten problém, že se nám plíseň udělala na fasádě naší prodejny s kadeřnickými potřebami. A ta fasáda byla už celkově dost špinavá, ta plíseň už byla taková poslední kapka, která nás donutila s tím začít něco dělat. A pomohli nám s tím právě lidi z A SERVIS. A díky jejich práci a jejich nátěru LSG je naše fasáda opět v perfektním stavu a ještě několik let rozhodně bude. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout a vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet.

 

Nátěr má…

Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí. Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. Životnost tohoto nátěru se pohybuje ve 100% dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 12 let. A protože jak jsme popsali výše, je snadné, aby se plíseň udělala i vevnitř, tak jsme si nátěr nechali dát i dovnitř. Těmto věcem je skutečně lepší předcházet. Ušetříte si tím tak nervy a i peníze. Tato firma realizuje své služby nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky. Určitě tam najdete vše, co potřebujete.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *