Čištění podlah je nejlepší svěřit profesionálům ze systémem strojového rotačního čištění

886 0
Bratislava, čistenie podlahy

Pracuji…

Pracuji jako soukromá vizážistka a svůj salon mám ve svém dalším bytě, který jsem přestala pronajímat a používám ho jako prostor k líčení. Pracuji tam spolu ještě se svou kamarádkou a máme obě hodně klientek. A nechceme po nich, aby se vyzouvaly, přece jen, chceme působit profesionálně ve všech směrech. Nicméně podle toho také začaly po nějaké době naše podlahy vypadat. Snažíme se sice o prostor celkově starat, ale s podlahami se nám to holt nedařilo podle našich představ. A tak jsme usoudily, že je načase, abychom si ji nechaly vyčistit.  Ale ani jedna z nás s tím neměla žádné zkušenosti, takže jsme nevěděly, na koho se máme obrátit. Takže jsme si sedly k internetu a hledaly nějakou firmu, která by se nám zamlouvala. A netrvalo to dlouho a našly jsme webové stránky Brno čištění podlah . Měla na diskusních fórech vynikající hodnocení. Všude to byla jen samá pozitivní recenze, tak jsme měly jistotu, že nám bude nabídnuta dobrá kvalita.

 

Kontaktovaly…

Kontaktovaly jsme proto zaměstnance a domluvily si s nimi termín čištění. Fajn bylo, že jim nedělalo problém přijít až večer. Protože jsme kvůli tomu nechtěly rušit objednané klientky. Zaměstnanci působili hodně odborně a profesionálně, takže se mi docela ulevilo a měl jsem jistotu, že chvála na internetu byla opodstatněná. A po této zkušenosti musím říct, že firma má velmi spolehlivé a schopné zaměstnance. Na čištění měli takový velký kotoučový stroj, který dokázal z podlahy dostat veškerou špínu a jeho štětiny byly zároveň i šetrné, takže nedošlo k poškrábání podlahy. Byla jako nová, krásně lesklá. Nechali jsme si ji od nich i navoskovat, aby vydržela čistá déle a další výhodou tohoto vosku je i protiskluzový efekt. Což rozhodně dámy, které si potrpí na vysoké podpatky, určitě ocenili.

 

Díky…

Díky jejich celkové práci byla podlaha nádherně vyčištěná a i dokonce jedna naše klientka se nás ptala, jestli jsme si nechali udělat novou podlahu. Když zjistila, že je jen vyčištěná, okamžitě si na A SERVIS LIPKA, s. r. o. od nás vzala kontakt. Dozvěděla jsem se, že tyto kotoučové stroje se používají mimo jiné i na čištění linolea, plavoucí podlahy i dlažbu. Tímto bych chtěla všem jejich čištění podlah doporučit, protože odvedli opravdu skvělou práci a já i kamarádka si je nemůžeme vynachválit a moc jim za jejich práci děkujeme. Zaměstnanci byli navíc velice milí, velice dobře se nám s nimi pracovalo. Mají příjemné a profesionální vystupování, snaží se vám ve všem vyjít vstříc a domluva s nimi je naprosto bezproblémová. Nemusíte se bát, že by došlo k přesouvání termínu nebo k nějakým dalším nedorozuměním. Je na ně opravdu spolehnutí a já je tak mohu všem opravdu jen doporučit, protože využitím jejich služeb určitě nešlápnete vedle. Naopak, bude to trefa do černého.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *