Plísně na Vaší fasádě

1339 0
plíseň po zateplení fasády

V našem bistru prodáváme převážně čínské nudle a nějaké ty smažené sýry v bulce, zkrátka takové ty rychlíky. A nedávno jsme museli řešit nepříjemnou situaci, a sice s naší fasádou. Už delší dobu nevypadala zrovna nejlíp, ale v poslední době se to začalo zhoršovat, až se na ní udělala dokonce plíseň po zateplení fasádyA tak jsme se to snažili vyčistit, ale naše snaha byla upřímně na dvě věci. Plíseň tam zůstala, savo bylo úplně k ničemu. Takže bylo potřeba na to najmout nějaké odborníky. A těmi jsou zaměstnanci z úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. A ráda bych se o ní zmínila, protože s ní mám skvělou zkušenost.

jak se vyhnout plesnivým domůmstrašák jménem plíseň

Nabízí službu odstraňování plísně…

Nabízí službu odstraňování plísně, která zahrnuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout. Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí. plíseň po zateplení fasády

co dělat, abych nemusel řešit plíseň

Výhodou tohoto nátěru je také to, že…

Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se totiž pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. Díky němu je zajištěno, že se vaše problémy s plísní staly minulostí. K tvorbě plísně totiž stačí opravdu málo a ani se nenadějete, a už je na světě. A proto je lepší si pořídit LSG jako prevenci. Naštěstí zaměstnanci této firmy vyřešili všechny naše problémy s plísněmi. Díky jejich nátěru je naše stěna v naprostém pořádku. A to už opravdu velmi dlouho. Proto tuto firmu všem moc doporučuji. Tato firma realizuje své služby nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat.

úklidová firma na odstranění plísní

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *