Díky strojovému čištění nemusíte hned kupovat novou podlahu. Stačí si ji nechat vyčistit

1020 0
voskování linolea

S manželem vlastníme další byt, který pronajímáme. A protože se naši nájemníci rozhodli odstěhovat, musela jsem tam provést generální úklid, protože se tam chtěli nastěhovat noví nájemníci. A když jsme tam přišli, tak jsme viděli, že naši nájemníci zrovna pořádku milovní nebyli. A s podlahou už jsme si opravdu rady nevěděli. Ale zase jsme nechtěli, aby se noví nájemníci nastěhovali do bytu s takovou podlahou. A tak jsme si řekli, že se obrátíme na úklidovou firmu. Na jednu stranu nebyla pořádně čištěná už pěkně dlouho. Ale chtěli jsme mít jistotu, že to dopadne dobře. A s žádnou firmou jsme doteď zkušenosti neměli. Takže jsem byla odkázaná na internet, kde jsem prolézala všechno možné. voskování linolea

čím vyčistit podlahučištění dřevěných podlahco dělat s podlahami

Zanedlouho jsem narazila na…voskování linolea

Zanedlouho jsem narazila na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. a zaměřila už jsem se jen na ni. Měla opravdu vynikající recenze na voskování linolea a na všech diskusních fórech o nich psali opravdu dobře. Z čehož jsem byla nadšená, že mají s někým dobré zkušenosti alespoň lidé na internetu. A manželovi se ta firma líbila, tak jsme si řekli, že se ozveme právě jim. A byla jsem s jejich prací opravdu moc spokojená a manžel taky. Podlaha vypadala perfektně. Všechny skvrny a nečistoty z podlahy zmizely. Dále mi doporučili nechat si podlahu zakonzervovat. Nanesli matný vosk, po kterém podlaha vypadala ještě lépe a výhodou byl i protiskluzový efekt. Z výsledku jejich práce jsem naprosto nadšená, vše proběhlo tak jak mělo a zaměstnanci byli navíc velmi milí a ochotní, což je určitě obrovskou výhodou. Protože nerada pracuju s někým, kdo je nepříjemný nebo je s nimi horší domluva, i když nabízí dobré služby.

staré nečistoty na podlazestará podlaha a jak ji obnovitobnova zašlé podlahy

Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout…

Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout. Někoho možná zaskočí jejich cena, ale odvedli fakt vynikající práci, takže nemám s tím žádný problém. Navíc po jejich vyčištění zůstala podlaha ve skvělém stavu opravdu dlouho, takže se to ve výsledku vyplatilo i finančně. A my s udržováním podlahy máme už mnohem méně práce, což je super. U těchto druhů investic je třeba přemýšlet trochu víc dopředu. My jsme spokojení ve všech ohledech. Jejich služba mě zaujala natolik, že jsem začala využívat i jejich další služby. Jejich služby navíc realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže pokud hledáte někoho dobrého na čištění podlah nebo i ohledně dalších úklidových služeb, rozhodně doporučuji tuto firmu. Pro více informací o jejich službách vám doporučuji, abyste se podívali na jejich internetové stránky. Určitě toho nebudete litovat.

hloubkové vyčištění podlahyneagresivní chemie na podlahyschopná firma na čištění podlah

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *