Když neděláte něco rádi, tak to nedělejte a raději delegujte!

784 0
Mytí oken

Už jako malý jsem nerad myl okna. Bylo to asi tím, že máma mi na leštění dávala noviny, které ale vůbec nesály a někdy spíše celkem slušně vypadající skleněnou tabuli zapatlaly. Nejvíce to bylo vidět, když se do oken opřelo slunce. Okna byla samá šmouha. Vypadalo to snad ještě hůře než před započetím práce. A navíc ještě ten tátův přístup: „Děláš z něho slečinku. Pravý chlap se domácím pracím nevěnuje.“

Tátův pohled na věc se do mé mysli vryl hluboko a v pozdější době všechny mé přítelkyně v podstatě tuto činnost dělaly samy. Já se této nepříjemné věci začal věnovat až tehdy, kdy mě okolnosti donutily. Zůstal jsem sám. Párkrát jsem se k tomu dokopal, jenže usoudil jsem, že raději budu věnovat čas vydělávání peněz než otročení ve vlastní domácnosti. A raději budu delegovat. Zjistil jsem, že existuje spousta lidí, co je tato činnost baví. Chtěl jsem jim dát příležitost.

Proto…

Proto jsem se poptával, jaké zkušenosti mají mí známí a zda by mi někoho doporučili. Takto to ale nezafungovalo. Buď si vše dělali sami nebo když mi jednou doporučili jednu paní, posléze jsem zjistil, že se odstěhovala. Tak jsem začal hledat na internetu. Zaujala mě firma, která měla svůj pracovní postup na stránkách velice pěkně popsaný, takže si člověk dokázal představit, jak to asi probíhá a co bych měl očekávat. Navíc jsem na ně našel moc pěkné recenze, které mě utvrdily, že by to mohlo být to pravé.

Na jejich internetových stránkách stálo toto: Tato společnost má velmi silné zázemí, jasně danou a srozumitelnou strategii, neváhá investovat do vlastního profesionálního a špičkově odborně zdatného týmu pracovníků, dále do vysoce výkonného a kvalitního strojového parku a vybavení, ale v neposlední řadě i do špičkových značkových čistících prostředků. Profesionální tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí a svým kvalitním přístupem vždy eliminuje jakoukoliv možnost poškození majetku klienta.

Pro…

Pro kvalitní provedení mytí oken je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a parapetů. Technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Tato instituce řešící Mytí oken spolehlivě zajišťuje v jakoukoliv denní dobu po celý rok.

Když se u mě poprvé objevili, věděl jsem, že jsem udělal moc dobře. Pracovníci byli slušní a velmi profesionální. Vyšli mi maximálně vstříc a provedli svou práci tak, jak jejich zákazníci psali. S výsledkem jsem byl nadmíru spokojen. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *