Reprezentovať je dôležité

842 0
sterilné okná

 

 

V našej firme máme všade koberce, čo sme vždy s mojimi kolegami preklínali, pretože boli večne špinavé, aj keď sa ich naše upratovačky snažili pravidelne čistiť. Hlavne v zime je to vždy katastrofa, kde je všade buď blato alebo piesok a väčšina našich zákazníkov si pred vchodom do budovy topánky o rohožku neočistí. Nejakú dobu sme nad tým len nadávali, ale zároveň sme to nechávali plávať. Lenže sa začalo blížiť dôležité rokovanie, aby všetko bolo v úplnom poriadku, vrátane našich priestorov, takže bolo potrebné si najať nejakú upratovaciu firmu – hlavne na tie koberce.

 

Najlepšie ohlasy mala na internete istá spoločnosť, venujúca sa činnosti ako čistenie podláh okrem iného. Bez váhania sme ich kontaktovali. K našej radosti sme zistili, že môžu prísť koberce vyčistiť už za tri dni, a že navyše ponúkajú aj ďalšie služby, medzi ktoré patrí aj čistenie okien, ktoré sme sa nakoniec tiež rozhodli využiť. A musíme povedať, že sme s nimi veľmi spokojní. Špina z kobercov išla všetka preč, vyzerali ako nové a s použitím špeciálnych čistiacich prostriedkov krásne vyvoňali celú miestnosť.

 

Okná boli tiež ako zo škatuľky, a to všetko stihli za necelých päť hodín, čo je pre troch ľudí naozaj veľmi krátky čas. Preto by som chcel s kolegami túto firmu, a predovšetkým službu čistenie kobercov Bratislava, všetkým vrelo odporučiť, pretože odvádzajú skutočne profesionálnu prácu a je na ne spoľahnutie. Ich služby sme začali využívať pravidelne a nikdy sme s nimi nemali žiadny problém, vždy všetko prebehlo tak, ako sme sa vopred dohodli, preto nie je nič, čo by sme tejto spoločnosti mohli vytknúť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *