Zakladáme si na ústretovosti ku klientom

965 0
kvalita umývania

 

 

Ak dovolíte, rád by som sa s vami podelil o jednu milú skúsenosť. Pracujem vo firme, ktorá je plošne pomerne rozľahlá. Napriek tomu, že zamestnávame upratovací tím, nebolo v ich silách umyť presklenú stenu schodiska, ktorého tabule siahajú do výšky štyroch poschodí.

 

 

 

 

 

 

Zvonku sa čistenie neobišlo bez použitia vysokozdvižnej plošiny a na tento druh práce nebol náš personál vyškolený. Hľadal som tak firmu, ktorá by úlohu zvládla a zároveň ponúkala nano impregnáciu skla. Dobré referencie ma napokon priviedli na adresu šikovných ľudí špecializujúcich sa na umývanie okien. Spoločnosť zamestnáva skúsených odborníkov, ktorí sú preškolení na práce vo výškach a umývanie okien, či plôch zvládajú s pomocou zlaňovacej techniky. To ma nesmierne zaujalo a zároveň presvedčilo, keďže bolo zložité vybaviť pod spomínanou sklenenou stenou voľný priestor pre vysokozdvižnú plošinu.

 

Obratom som firmu kontaktoval a dohodli sme si termín práce. V dohovorený čas prišiel tím pracovníkov a hneď aj začali. Po niekoľkých hodinách skončili s umývaním a pustili sa do nano impregnácie. Na tomto mieste sa zastavím. Rád by som totiž ich službu čistenia okien odporučil každému, kto o niečom podobnom uvažuje. Spoločnosť je pre mňa zárukou kvality a na preplnenom trhu upratovacích firiem sa skutočná kvalita nehľadá jednoducho. O ich dobrom mene svedčia aj stránky webu, kde je možné nájsť celý rad kladných recenzií. Nakoniec, aj moja skvelá skúsenosť s ich precíznou prácou začala čítaním riadkov spokojných klientov.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *