O každou podlahu může být dobře postaráno

905 0
mytí epoxidové stěrky

V úklidové firmě nabízíme celou řadu úklidových služeb a v tomto dalším příspěvku bychom se chtěli věnovat čištění podlah. Naše úklidová firma realizuje strojové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku. Náš kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy.

Tento…

Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč se dá využít k čištění hned několika druhů podlah. Například dlažby, linolea, marmolea, plovoucí podlahy, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy. Naši zaměstnanci jsou proškolení a mají spoustu zkušeností, takže se nemusíte bát, že by nedokázali odvést svou práci. Pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků.

Pro…

Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v domácnosti, která byla po přestavbě. Klienti si rozšířili byt, tak koupili byt vedle nich a probourali stěnu. A po tom všem si chtěli nechat vyčistit podlahu, tak nás kontaktovali. A pro náš kotoučový stroj to však nebyl vůbec žádný problém. Zaměstnanci se do podlahy popsali podle výše popsaných postupů a vyčistili podlahu tak, aby byla jako nová. Na manželích bylo vidět, že jsou s naší prací velice spokojení. Ve firmě svým zákazníkům dále nabízíme i celou řadu dalších služeb, jako je mytí epoxidové stěrky, odstraňování graffiti, odstraňování plísní a mytí oken a realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací se podívejte na naše internetové stránky. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *