Strojová metoda se o vaši podlahu postará do poslední nečistoty

716 0
lité stěrky mytí

Jsem majitelkou fitness centra, které je orientované na ženy. Protože spousta žen nerada cvičí v přítomnosti mužů, hlavně ženy, které se rozhodnou cvičit v pokročilejším věku. A protože ženy jsou přece jen větší pedantky na úklid, tak jsem se vždy snažila, aby to u nás vypadalo co nejlépe. A podlahy už začínaly být v horším stavu, tak jsem naznala. Že bude nejrozumnější, když si na to najmu nějakou firmu. Ale s žádnou jsem doposud neměla žádné zkušenosti a nikdo z mých kolegů také ne, tak jsem byl odkázaný pouze na recenze na internetu. Nechtěla jsem někoho, aniž bych si ověřila, že odvádí dobrou práci. A po přečtení několika fór a narazila na úklidovou firmu, která nabízí strojové čištění podlah a měla opravdu vynikající ohlasy. Takže jsem jim zavolala a domluvila si s nimi schůzku u nás ve firmě . Abychom se domluvili na čištění a aby si prohlédli centrum a viděli, jak velké jsou naše prostory.

Potom…

Potom jsme se společně domluvili na termínu a finančním plánu. Nebylo to sice nejlevnější, ale všichni na internetu psali, že se to opravdu vyplatí, také jsem nijak neváhala. Nedělalo jim potíže přijet ve večerních hodinách, až bude centrum zavřené. A zavíráme až v devět hodin večer. Jejich ochotný přístup se mi velmi líbil a s výkonem jejich práce jsem byl nadmíru spokojený. Zaměstnanci předvedli precizní práci a po nečistotách nezůstaly jediné stopy. Dále mi doporučili pravidelné čištění, protože je zde velká frekventovanost osob a bylo by lepší ji čistit každého půl roku. Nijak příliš mě přemlouvat nemuseli, vlastně to ani nedělali, protože jsem okamžitě ráda souhlasila, protože jsem s nimi byla ve všech směrech velice spokojená.

Navíc…

Navíc to pak lidem už neklouzalo, což je u cvičení velmi důležité. Za mě mohu tuto společnost všem jedině doporučit, protože úklidových firem je spousta a najít mezi nimi tu. Která skutečně odvede kvalitní práci, není snadné, protože jich je na trhu hodně. Dále bych chtěla také vyzdvihnout chování zaměstnanců – byli velice milí a ochotní a byla s nimi efektní domluva. To je jeden z dalších faktorů, proč tuto firmu musím doporučit, protože s tak ochotným a profesionálním přístupem při lité stěrky mytí jsem se dosud nesetkala a zaslouží si být opravdu dobře oceněni. A působí nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky.  A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *