Špinavá podlaha. Generální čištění podlah

973 0
generální čištění podlah

V úklidové firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízíme celou řadu úklidových služeb. A v tomto článku bychom se chtěli věnovat čištění podlah. Naše úklidová firma realizuje strojové generální čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile je povrch pečlivě vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout.

ceník čištění podlahčištění podlah v domácnostirenovace podlah

Kotoučový stroj…generální čištění podlah

Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využíváme k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Velmi důležité je si poté nechat i podlahu zakonzervovat voskem. Voskování podlah je vhodné na linoleum, marmoleum, lakované parkety a další druhy měkkých pevných podlah. Díky voskování podlaha nejen lépe vypadá, ale také déle vydrží a získá protiskluzový povrch. Dobře udržovaná podlaha zkrátka dokáže zlepšit celkový dojem z interiéru. Polymerový vosk nanášíme ve dvou a třech vrstvách, aby vznikl jednolitý povrch, který zabrání nečistotám, aby se nedostaly hluboko do struktury podlahy a nepoškodily ji.

voskování podlahfluatace podlahypřípravky na čištění podlah

Na každý druh podlahy…

Na každý druh podlahy se hodí jiný druh čištění a naši odborníci vždy určí, jaké čištění je nejvhodnější pro vaši podlahu. K voskování podlah používáme vysoce kvalitní vosky, které zajistí, že Vaše podlaha bude vypadat dobře ještě dlouho po jejím ošetření. Četnost voskování podlahy velmi záleží na umístění a namáhavosti podlahy. Na podlahu dáváme převážně vosk, který je v pololesku nebo matu. Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v jedné chatě, kterou majitelka pronajímá na airbnb. A jsme rádi, že se na nás obrací pravidelně. Není pro firmu totiž lepší vizitka než spokojený zákazník. Pokud chcete vědět více o našich službách, podívejte se na naše internetové stránky, či nás neváhejte kontaktovat. Ve všem vám rádi pomůžeme. Naše služby realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

jak vyčistit podlahučím vyčistit podlahuco dělat s podlahami

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *