Obecní dům je zase krásně čistý

1518 0
Čištění zateplené fasády Brno

Nikdy jsme na obecním domě neměli žádný problém, kromě plísně. Ta se u nás objevila asi před dvěma měsíciSnažili jsme se to sami nějak vyřešit, ale bohužel se nám to nepovedlo. Všechny naše snahy byly marné. Vždy se plíseň objevila zase a zase. Už jsme z toho byli naprosto unavení a znechucení. Proto jsme se raději uchýlili na internet a hledali jsme jiné řešení než desinfekce v obchodě. Podařilo se nám sehnat Špinavá fasáda, čištění Pardubice, která měla hodně recenzí od svých klientů, které se k firmě vyjadřovaly velmi kladně.

Do firmy jsme zavolali a domluvili se s milou paní na přesném dnu a čase. Komunikace s paní nás už přesvědčila o tom, že firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. bude profesionální tak, jak se o ní píše.

tipy jak odstranit plíseň jak se bránit proti plísním jak zastavit množení plísní

Asi za tři dny se objevili…Špinavá fasáda, čištění Pardubice

Asi za tři dny už jsme před obecním domě měli pracovníky se všemi prostředky a přípravky, které potřebovali pro odstranění plísně. Dali se okamžitě do práce, aby byli co nejdříve hotovi. Pracovali ale pečlivě a nevynechali ani jedno místečko s plísní. Jejich postup je snadný a vždy stejný. Nejdříve začnou mechanickým a chemickým čištěním fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu. Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu. Pak je na řadě chemický nástřik, a nakonec se aplikuje protiplísňový nátěr LSG. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let.

jak se zbavit vlhkosti zdí co zabírá na plísně čištění fasád

Pro buňky vyšších organismů…

Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný a nejedná se o žádnou agresivní a nebezpečnou chemii, která by mohla ublížit člověku. Lze ho nanést nejen na fasády budov, ale i na mítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Nátěr je pak odolný vůči UV záření, což je pro mě dobré, protože na fasádu svítí hodně slunce.

Bylo nám od pracovníků vysvětleno, jak nátěr funguje. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu a že i opravdu krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Proto je nátěr tak účinný, odolný a dokonalý. Díky firmě A SERVIS máme zase dokonale čistou fasádu. Děkujeme firmě A SERVIS za skvělou práci. Sami bychom si nikdy neporadili. Díky této zkušenosti můžeme firmu dále doporučit všem, kteří mají problém s plísní.  

účinná metoda čištění fasád chemické čištění fasády mechanické čištění fasády

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *