Plíseň není dobré ignorovat, proto je lepší spolehnout se na protiplísňový nátěr LSG Hradec Králové

1572 0
Plísně v bytě Hradec Králové

Pokud máte problémy s plísní, všem bych vám doporučila obrátit se na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Plísně v bytě Hradec Králové, která nám pomohla problémy s plísní vyřešit. Plíseň se vytvořila v u nás v second handu, což bylo samozřejmě velmi problematické, protože to může ohrožovat zákazníky. Byl to velký problém právě s tím, že se jedná o second handu, takže nemáme nové zboží, takže pokud máte na zdi ještě plíseň, tak to vypadá, že máte nejenom nečistý prostor, ale i nečisté oblečení vzaté bůh ví odkud.

Ani jsme nechápali, jak se nám tím plíseň vytvořila, náš úklidový personál byl velice pečlivý, takže jsme tomu nerozuměli, ale to v danou chvíli nebylo podstatné, protože bylo potřeba se toho zbavit, aby to neodrazovalo zákazníky. Snažili jsme se to vyčistit, ale nedařilo se nám to. A protože nic z toho, co jsme zkusili, nebylo řešením, začala jsem se o tuto problematiku zajímat ze širšího hlediska. A našla jsem řešení, jak se plísní spolehlivě zbavit.

A tím…

A tím je protiplísňový nátěr LSG právě od této firmy. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala. A kdybych to tušila dřív, nechala bych si ho dát ještě předtím, jako prevenci. Ale pokud už teď víte, že je váš dům náchylný na tvorbu plísně, tak na nic nečekejte a nechejte si ten nátěr dát. Ale lidi z A SERVISU všechny tyto problémy vyřešili za mě. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce.

Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

LSG…

LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Nakonec jsme si LGS od nich nechali dát do všech místností, kde by byl v budoucnu výskyt plísní možný, abychom tuto situaci už nemuseli znovu řešit. A od té doby, co máme tento nátěr, je vše v pořádku. už se znovu neobjevila, jak to bylo předtím.

Takže tuto firmu můžu skutečně všem jen doporučit, navíc jsme se o nich dozvěděli i řadu praktických rad, které můžete využít i v domácnosti, abyste předešli plísním. Své služby nabízí po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a  Rakousku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *