I s posprejovanou zdí se dá něco dělat. Odstranění graffiti, čištění fasád, proti grafitové nátěry Olomouc

1126 0
Odstraňování graffiti

S graffiti…

S graffiti se dneska můžeme setkat prakticky všude. A rozhodně to není problém jen měst, ale klidně i chatařských oblastní a vesnic. Protože dnes je tento druh vandalismu skutečně všude. Nikdy se mi to nelíbilo, ale nevěnovala jsem tomu velkou pozornost. O odstraňování graffiti jsem se začala pořádně zajímat v ten moment, kdy se graffiti objevilo na zdi u vchodových dveří mého podniku. Vlastním second hand a znáte to, u těchto obchodů to musí zkrátka dobře vypadat, aby se lidé oblečení neštítili, když je z druhé ruky. Někteří holt mají takové předsudky. Takže to muselo okamžitě pryč. Sedla jsem si proto k internetu a hledala takovou firmu v oblasti hledání graffiti Olomouc, která by s tím měla opravdu zkušenosti a měla bych u nich alespoň nějakou záruku, že by to mohlo jít dolů.

A našla…

A našla jsem tam firmu, která mě opravdu moc zaujala. Jedná se o úklidovou firmu A SERVIS. Ta nabízí nejen antigraffitový nátěr AGO, který na povrchu vytvoří ochranný filtr, takže pokud vám na to někdo něco načmárá, půjde to bez problému dolů. Jenže my ho neměli. Ale i tak si s tím šlo něco udělat. Zaměstnanci z A SERVIS LIPKA si s tím dokázali poradit. Nejprve to odstranili speciálními přípravky. Až tam zbyl opravdu jen opravdu hrozně slabý stín, který poté zamalovali fasádní barvou, kterou si nechali předem namíchat. A poté nanesli ochranný nátěr AGO, díky kterému máme jistotu, že se už graffiti na zdi neobjeví. A pokud ano, tak vím, že to nebude vůbec žádný problém. Takže se tím už nijak nezabývám a moje nervy mohou díky tomu v klidu spát. Navíc mi zaměstnanci řekli, že většina sprejerů už pozná, zda je na zdi ochranný nátěr nebo ne, takže když zjistí, že tam je, tak to nechají být.

 

Proto…

Proto můžu tuto službu odstranění graffiti od úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. všem jedině doporučit, protože jsem s ní byla opravdu moc spokojená. Zaměstnanci firmy jsou navíc všichni skuteční profesionálové, kteří ví, co dělají, takže se vám nemůže stát, že by se jim graffiti nepodařilo dát dolů. Navíc jsou k tomu velmi milí a ochotní a je s nimi bezproblémová domluva. Jsou sice o něco dražší, ale rozhodně se to vyplatí. Ty speciální nátěry a podobně sami o sobě musí být drahé. Takže není možné, aby i taková služba byla nejlevnější, když k tomu vezmete i tu fyzickou práci a všechno okolo. Doufám, že jsem přidáním své recenze pomohla těm, kteří se rozhodují, zda si ochranný nátěr mají nechat nanést nebo ne. Protože je to podle mého názoru věc, kterou se hodí vědět a ještě víc, vyplatí se si ji pořídit. Je to finančně rozhodně výhodnější, než když si necháte graffiti odstranit. Pochopitelně, protože odstraňování graffiti je velice náročná procedura.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *