Ne, díky, radši kávu! Odstraňování graffiti Plzeň

1628 0
Odstranění graffiti

Před pár dny jsme měli s kolegy netradiční zakázku, a sice v kavárně. Majitelé kavárny se totiž jednoho dne rozhodli, že ji vyzdobí. Že už je zkrátka nudila a že by si zasloužila nový vzhled zvenčí. Nenapadlo je nic lepšího než to udělat pomocí graffiti. A ještě k tomu to nabídli svým zákazníkům, aby se zkrátka na tom „vyřádili“. Jejich kavárna totiž funguje jako komunitní místo a jsou zvyklí spoustu věcí sdílet se svými zákazníky. Jenže to nedopadlo dobře, graffiti vypadalo opravdu špatně, a proto se rozhodli zavolat naši společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstranění graffiti.

Naše společnost se totiž specializuje na odstraňování graffiti. Před tím, než odhalíme výsledek naší zakázky, si vám však dovolíme přiblížit postup naší práce při odstraňování graffiti. Ten je takový, že graffiti zeslabíme co nejvíce a přetřeme příslušnou fasádní barvou. Zamalovat graffiti hned a neodstraňovat ho, nepřináší dobré výsledky. Graffiti většinou prosvítá na povrchu a jsou vidět jeho původní linky, které jistě nikdo nechce na svém domě.

Jakožto…

Jakožto prevenci proti posprejování doporučujeme nechat nanést na fasádu antigraffiti ochranu. Ta zajistí následné odstranění graffiti se stoprocentním výsledkem. Na závěr je potřeba připomenout, že odstraňování graffiti nelze provést a zakázky odevzdat v daném termínu ve finální podobě, v okamžiku, kdy klesne venkovní teplota pod deset stupňů. Ze zkušeností již víme, že za těchto teplot ani nepřibývá graffiti. Antigraffiti nátěr s pracovníky nanášíme v několika vrstvách, a to podle struktury povrchu.

Je možné ho nanést na všechny druhy ploch, a to včetně plastů. Jediné materiály, které nejsou vhodné pro antigraffitový nátěr, jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Nanášení antigraffiti nátěru je proces, při kterém je zapotřebí mít teplou venkovního ovzduší vyšší než deset stupňů. Poskytujeme nejlevnější cenu v České republice – od 120 korun za metr čtvereční. U hladkých ploch nanášíme obvykle tři vrstvy, ale u strukturovaných a pórovitých povrchů je nutné nanést od šesti až po dvanáct vrstev.

Naše…

Naše společnost A SERVIS (pobočka v Praze a Brně) jako jediná v České republice může zaručit funkčnost ochrany za bezkonkurenční, a přesto i nejlevnější cenu. Odstranění graffiti z ošetřených povrchů není komplikované a je vždy s kýženým výsledkem, kteří si my i klienti přejeme. Graffiti odstraníme a poté naneseme speciální jednorázový nátěr Bellizoni. Tím docílíme toho, že je ochrana zachována a také zmnohonásobněna.

Takže její funkčnost vydrží až šest let a mimoto toho zvládne rovněž více. Včasné odstranění graffiti je nesmírně důležité pro náš „systém čistých budov“. Graffiti jsme nakonec odstranili perfektně. Nešlo poznat, že na stěně předtím nějaké vůbec bylo. I klienti byli velice spokojení. A to je to hlavní na čem nám nejvíce záleží – spokojenost zákazníka!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *