Na zateplených fasádách vzniká plíseň na severních stranách pět let od zateplení

987 0
Odstranění plísní, Brno fasády

Zdravím, rozhodla jsem se, že napíšu tuto recenzi. Pracuji v papírnictví a měli jsme problém s naší fasádou. Byla docela dost špinavá a co hůř, začali se na ní dělat i plísně, hned vedle vchodových dveří. Takže to muselo zmizet. Taková věc totiž dokáže odradit zákazníky, to mi teda věřte. A hned na začátek mám pro vás jednu radu, nikdy se nepokoušejte to vyčistit vlastními silami. Lepší je obrátit se na kvalifikované speciality.

A těmi jsou zaměstnanci z  firmy Odstranění plísní, Brno fasády. Protože sami tu fasádu stejně nevyčistíte. Což je smutné, když uvážím, jak snadno se fasáda zašpiní. Stačí mít budovu hned vedle silně nebo v centru města a je to hned. A dnes prakticky na všech zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach.

A většinou…

A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Což je rozhodně nevýhodou. Nám se plíseň udělala na střeše našeho kadeřnictví. Když je hezky, tak se tam chodíváme opalovat, když zrovna nemáme klienty a máme volnou chvilku. Takže jsme se na tu plíseň samozřejmě nechtěli koukat. A nejlepším řešením, jak se plísní zbavit, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví.

LSG funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG se nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky vytvořit. Černou plíseň a ostatní nečistoty nejprve očistili velmi účinným dezinfekčním prostředkem, díky kterému byla naše fasáda opět čistá.

A aby…

A aby se tam plíseň už znova neobjevila, protože by pouhé samotné vyčistění bez nějaké další prevence nebylo řešením, nanesli na fasádu protiplísňový nátěr LSG. A skvělé je, že firma nabízí celou řadu dalších služeb. Patří k nim čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizují denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem.

Provádí také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistí i žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňují nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. A realizují je po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *