Rozlišujte v Banskej Bystrici metódy čistenia kobercov, nenechajte sa nachytať na extraktor!

2018 0
hĺbkové tepovanie kobercov, čistenie sedačiek

Pre dôkladne vyčistenie a tepovanie kobercov Bratislava firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Banská Bystrica,  nikdy nepoužíva žiadne bieliace prípravky ani optické zosvetľovače.

čistenie kobercov Banská Bystrica

Dôkladne a veľmi úspešne používame metódu strojového čistenia kobercov v Bratislave pomocou  veľmi  účinnej chémie Boschfloorwash. Ktorú nanesieme na povrch koberca a necháme ju vsiaknuť hlboko do štruktúry koberca.

 

Chémia BOSCH

 

Chémia BOSCH je dezinfekčná a spoločne s nečistotami je vykefovaná kotúčovým strojom, ktorý váži cca 40 kíl. Tak je pod tlakom koberec dôkladne vyčistený a vykefovaný. Následne je všetka špina a vlhkosť odsatá vysoko výkonným vysávačom. Trojmotorovým s úzkou štrbinovou hubicou Nevada 640, Soteco. Naša firma už niekoľko rokov k čisteniu a tepovaniu kobercov Čistenie kobercov - Hĺbkové tepovaniev Bratislave nepoužíva slabo účinnú extrakčnú metódu, ktorá je veľmi lacná, ale málo účinná. Extrakčná metóda je založená len na prímesi vody a chémie, ktorá je vstrieknutá do koberca. A následne ihneď z koberca odsatá a chýba tu mechanický alebo aj manuálny proces kefovania.

Vďaka tomu, že je chémia ihneď odsatá, nepôsobí dostatočne dlhú dobu na naviazanie nečistôt zo štruktúry koberca.  Pevné nečistoty nie sú kvalitne vykefované na povrch a ostávajú v štruktúre koberce. Preto tiež pri extrakčnej metóde vzniká problém, že po vyčistení a následnom uschnutí sa objavujú fľaky a mapy. V tomto prípade sa postupuje tak, že sa koberec nechá vyschnúť a opakovane sa čistí znovu, čo sme zisťovali vďaka reklamáciám a informáciám od nespokojných zákazníkov.

 

 

Čistenie a tepovanie kobercov

 

Čistenie a tepovanie kobercov Bratislava je realizovaná našou firmou pre mnoho významných zákazníkov v dvoch režimoch. A to pravidelné či servisné čistenie alebo jednorazové či nárazové čistenie. Vieme, že naša strojová metóda čistenia kobercov v Bratislave, je takmer o 0,40 eur/m2 drahšie ako u konkurenčných firmách. Avšak je nutné podotknúť, že my využívame strojovú metódu. Preto by si vždy mal zákazník zistiť, akú metódu firma používa a či bude kvalitne prevedené objednané čistenie koberca. Pretože sa môže stať, že v prípade, keď vám vyčistí koberec jedna firma a objavia sa fľaky, tak môže byť koberec zapraný.

My nedostaneme tieto fľaky už preč z koberca a pokiaľ to nezvládneme my, tak už žiadna firma. Toto tvrdenie máme podporené z praxe a stále sa opakujúcich prípadov, keď volajú zúfalí zákazníci, že u nich bola firma s mokrým vysávačom. A ich koberce sú určené takmer na likvidáciu, nech im pomôžeme a nasadíme nejaké kvalitné a účinné čistenie.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *