S pomocí kvalitní chemie a strojového čištění se dá odstranit i ten nejhorší flek

1813 0
čištění koberců, sedaček Brno

Naše děti milují čokoládu, proto jsme jim pořídili čokoládovou fontánu. Možná to z oslav znáte. Čokoláda se roztopí a pomocí plastového šneku uvnitř přístroje se vyhání na vrch fontány, odkud kaskádovým efektem stéká zpět do spodní nádobky. V tekoucí čokoládě si můžete namáčet kousky ovoce.

Strojové čištění koberců BrnoVěděla jsem, že kdyby děti zůstaly s fontánou samy, mohly by ztropit nějakou neplechu. Dbala jsem na to, aby s nimi vždy někdo byl. Jenomže když je jednou hlídala babička, nechala děti samotné s fontánou a šla se dívat na televizi. Nevím, co všechno se odehrálo, ale když jsem přišla, ležela fontána na zemi a čokoláda pomalu stékala na koberec.

Snažila jsem se s tím něco udělat, ale už bylo pozdě. Na koberci byl obrovský flek a žádné čistidlo mi na něj nezabíralo. Radila jsem se s kde kým, spousta lidí mi říkala, že pokud se to podaří někomu vyčistit, tak jedině firmě, která se čištěním koberců zabývá. Potřebovala jsem sehnat takovou, která používá opravdu kvalitní a účinný chemický prostředek a současně má k dispozici stroje, které si poradí i s větším znečištěním. Já jsem totiž zkoušela koberec drhnout houbičkou a bylo znát, že je zapotřebí využít hrubší síly.

Prozkoumala jsem nabídku úklidových firem a vypadalo to, že jediný, kdo by si s naším kobercem mohl poradit, byl A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno, se svým strojovým čištěním. Využívají velice účinnou chemii, kterou strojem s kartáči mechanicky zapracovávají do koberce.

A opravdu to fungovalo. Nebyla to jednoduchá práce, ale zaměstnanci servisu byli vytrvalí a pečliví. Skvrna úplně zmizela a koberec díky čištění vypadal ještě pěkněji než předtím. A SERVIS byl naše spása. Byla to neuvěřitelná úleva moci svěřit práci někomu jinému a mít takový skvělý výsledek.

 

Strojové čištění a voskování linolea. Podlahy Brno

Voskování podlahové krytiny od společnosti A SERVIS LIPKA s.r.o., čištění podlah Brno, se sídlem v Brně , mi doporučil kamarád , kterému jsem si postěžovala na špatný stav podlah v mé kavárničce . Po léta špatné údržby , byla dlažba hodně zašlá . Viditelné čmouhy byly až moc nápadné . Kontakty na různé firmy jsem využila , bohužel nikdy nebyl výsledek odvedené práce takový , jak bych si představovala .

Hloubkové čištění podlahRozhodla jsem se tedy , ještě naposled , než si pořidím novou podlahovou krytinu , že doporučený kontakt využiju . Vytočila telefonní číslo na A SERVIS , slečna na příjmu byla velice milá a ochotně mi vše vysvětlila . Navrhla jsem si nejbližší možný termín a se slečnou se rozloučila . Přečetla jsem si stránky , abych věděla co mám a můžu očekávat od nabízených služeb této společnosti. Pevně rozhodnutá , že pokud ani tato firma nesplní mé požadavky , pořídím si nové krytiny podlah .

Pracovníci se dostavili v dohodnutém termínu a začala práce se silnými stroji. Silné stroje s rotačními kartáči nejprve dlažbu pečlivě a kousek po kousku vyčistily od hrubé nečistoty . A pomalu se začaly ukazovat první známky čistého vzhledu . A já jsem začala věřit , že to tentokrát výjde a novou podlahu nebudu muset pořizovat . Čisté umytá dlažba ještě potřebovala ošetření voskem , které mi bylo nabídnuto . Vosk se dává ve 2 – 3 vrstvách , tyto zamezují případnému poškození do hloubky struktury , prodlužují životnost a údržba podlah ošetřená voskem , je jednodušší.

S výsledkem práce jsem byla velmi spokojená a určitě ušetřím za pokládku nové podlahy . A co víc , začala jsem uvažovat o impregnaci látkových markýz , jak jinak , od společnosti A SERVIS LIPKA s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *