Upratovanie berieme od podlahy

1975 0
voskovanie linolea, čistenie podláh Bratislava

Dokážete si predstaviť svet plný ľudí, ktorí hovoria slušne, navzájom sa neurážajú, nenadávajú si, konflikty rieši konštruktívnymi debatami,… proste ľudí, ktorí sa správajú ako ľudí. Keby sa každý vyjadroval tak spisovne a správal sa tak slušne ako Saturnin, ktorý však nie je síce reálna postava, ale mohla by byť, bol by svet hneď krajšom miestom k životu.

Snáď by sa to niektorým začalo časom zajedať, dokonalosť niekedy môže byť aj pekne nudná, ale v porovnaní s kultúrou vyjadrovania niektorých ľudí dnes sa táto predstava zdá byť pri najmenšom lákavá. Nemyslíte? A koho ešte nenavštívila slušná a spisovná reč, mohlo by aspoň slušné správanie. Aspoň v poslednej dobe to teda vyzerá, že niektorí uviazli v detských rokoch, keď dominuje dojem, že každý, kto je len trochu odlišný, si zaslúži posmech, prípadne vyhostenie z krajiny.

Hlbkové voskovanie linolea Bratislava

Každý by si mal predovšetkým najprv upratať pred vlastným prahom, a ani to ho neoprávňuje k takým veciam, ako trhať ostatným nervy zlú gramatikou. A ak máte s upratovaním pred vlastným prahom problémy, sme tu my! Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., voskovanie linolea, čistenie podláh Bratislava.

Profesionálne upraceme nielen pred vaším prahom, ale aj za ním. Po našom zásahu budete mať doma tak čisto, že k nejakej zlobe ani nebudete mať dôvod, pretože čistý domov, čistá myseľ. Upratovanie navyše nebudete musieť zaopatrovať sami, takže ani ten vás nebude ťažiť. Ponúkame služby, ktoré musí dokonale padnúť každému. Vám, vám … a dokonca aj vám. No vám, čo umývate okná raz ročne iste tiež. A… čože? Že ste strojové čistenie kobercov za desať rokov ešte nikdy na svoje koberce nevyskúšali?

Vezmeme vás pod svoje krídla. Možno ste len rekonštruovali dom a teraz sa vám všetok ten neporiadok rozhodne nechce upratovať a možno si s niečím ani poradiť nedokážete. Aj pre takéto prípady tu sme. Pomaly ale isto robíme svet čistejším a vďaka tomu možno aj lepším. Dobre, do svetového meradla máme ešte ďaleko, naša technológia ale rozhodne nie. Nie je náhodou, že sa s našimi službami dostávame aj do Nemecka. Okrem Slovenska dlhodobo pôsobíme v Rakúsku a v Čechách.

Strojové čistenie podláh Bratislava

Aké sú naše metódy, pýtate sa? To nie je žiadnym tajomstvom. Všetky ich nájdete podrobne rozpísané na našich webových stránkach. Samozrejme aj vrátane cenníkov. Cena je väčšinou vyhľadávaná hneď na prvom mieste. Aj keď by sa človek mal možno v prvom rade zaoberať vôbec kvalitou ponúkaných služieb. Nie vždy sa vám oplatí objednať si služby za tú najnižšiu možnú cenu.

Máme totiž skúsenosti, že v takýchto prípadoch sa deje tak, že je človek nútený objednať si služby inej podobnej firmy, aby prácu tej predchádzajúcej napravila. A vieme to preto, že spomínaná iná firma, sme často aj my. Dalo by sa povedať, že naše ceny sú optimálne. Niektoré služby máme snáď o niečo drahšie ako ostatné, v porovnaní s ich kvalitou je ale držíme stále nízko. V tomto porovnaní – cena a kvalita – nemáme konkurenciu. A to je fakt. Akože oko pštrosa je väčší než jeho mozog.

Tak buďte realisti ako Peter Robejšek (alebo snáď ani nie?) A zvážte, či sa vám naše služby naozaj nehodia.Až budete pri tom zvažovaní, môžete mať na pamäti, že svoje služby poskytujeme tiež rôznym firmám. Nemusí to byť len vaša domácnosť, ktorú s radosťou navštívime. Môže ísť napríklad aj o školu, tých s nami spolupracuje naozaj mnoho. A pridávajú sa stále ďalšie, takže svoju prácu robíme evidentne dobre a je na nás spoľahnutie. Poradili sme si aj s nadmerne znečistenou podlahou po rekonštrukcii, čo je pre nás síce samozrejmá a bežná vec, ale vy to ešte neviete.

Ako sme to teda urobili? Prácu sme odviedli najlepšie, ako bolo možné. Presnejšie povedané … najlepšie. A ani nie je divu, keď máme po ruke takých skvelých pracovníkov, ktorí zasa majú po ruke nami sprostredkovanú modernú techniku. Ako napríklad náš vysoko výkonný kotúčový stroj, na ktorý sme pyšní. Dokáže totiž také veci, aké by človek vlastnými (ani cudzími) rukami nebol schopný zvládnuť.

Strojove čistenie podláh v Bratislave

Už len prítlak na kefu o 40 kg hovorí za všetko. Výkonnejšie stroj na čistenie podláh a kobercov ani neexistuje. Navyše sú na svete len dva kusy, z ktorých jeden máme teda my a druhý … Andrej Babiš. Nie, to samozrejme nie je pravda. K čomu by predsa Andrejovi Babišovi bol. Po tom, čo podlahy takto kvalitne a bez chyby vyčistíme, je možné na ne naniesť impregnáciu. Prečo by sme to robili? Pretože vy sami nás o ňu požiadate. Ide totiž o veľmi praktickú záležitosť. Čo by ste povedali na niekoľko mesiacov bez starostí a výdavkov za udržiavanie vašej podlahy.

A ak budete trochu nešikovne a na podlahe sa vám objaví škvrna, ktorú by ste inak museli zložito odstraňovať, s impregnáciou podlahy nemusíte, stačí ju jednoducho zotrieť. Vďaka tomu pôsobeniu impregnácia bude tiež podlaha vyzerať dlho ako nová. Veľa našich zákazníkov už zistili, že sa toto riešenie oplatí. No a na záver… keď bola reč o slušnosti, máme tiež veľmi príjemných a milých zamestnancov, ktorí sú nanajvýš ochotní vám poradiť a robia svoju prácu s úsmevom. Preto si svojich zamestnancov tiež toľko vážime, taká pracovná morálka je v dnešnej dobe veľká vzácnosť. Máte chuť sa o tom presvedčiť?

 

Dlho nečistený koberec obsahuje veľa nečistôt, kotúčový stroj ich zvládne odstrániť

Naše koberce už majú nejaký ten piatok za sebou. Máme ich dlhšiu dobu a nikdy sme sa nevenovali ich čisteniu. Proste je každý týždeň vysávame a hotovo. Keď sme sa nedávno na túto tému bavili s kamarátkami, prekvapilo ma, že všetky si buď koberec samy čistia, alebo túto prácu prenechávajú firme. Ich zase prekvapilo, že ja som koberce nenechala čistiť ešte nikdy.

Kvalitne voskovanie linolea Bratislava

Vysvetlili mi, že v koberci zostáva veľa prachu a alergénov, ku ktorým sa normálne vysávač nemá vôbec šancu dostať. Raz za čas je preto dobré koberce vyčistiť, prospeje to aj zdraviu rodiny.Mala som toho plnú hlavu a neustále si predstavovala, ako prach v koberci pomaly ale isto sa pričiňuje našim deťom na ťažkosti s dýchaním. Pretože moje koberce neboli ešte nikdy čistené, chcela som vyčistiť čo najdôkladnejšie. Ručne som si na to netrúfala, vedela som, že by to nedopadlo dobre. Musela som sa pustiť do hľadania nejakej schopnej upratovacej firmy.

 

 

Kamarátky mi dali pár tipov, takže moje hľadanie nebolo dlhé. Zvolila som A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie sedačiek, kobercov Bratislava.
Bola to perfektná voľba. Žasla som, ako veľmi hĺbkovo sa dá koberec čistiť, pritom bola celá práca veľmi šetrná k vláknam. Čistiaca chémia účinne pôsobila na nečistoty a kefovacie stroj s dlhými jemnými štetinami ich neúprosne vykefoval na povrch, odtiaľ je potom odsal silný vysávač. Použitá chémia bola súčasne aj silným dezinfekčným prostriedkom, zlikvidovala tak všetky alergény.

Dokladne voskovanie linolea a čistenie podláh Bratislava

Po vyčistení kobercov som mala pocit, že je vzduch v izbách oveľa príjemnejší. A koberce vyzerali skvele. Muselo v nich byť veľa nečistôt, pretože ich farby teraz boli oveľa jasnejšie a žiarivejšie. Rada by som A SERVIS odporučila aj ďalším záujemcom o čistení, s touto firmou určite neoľutujete.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *