Kterou firmu poptat na hloubkové strojové čištění koberců v Brně

1688 0
čištění koberců, sedaček Brno

Když jsme naposledy odjížděli na dovolenou, poprosili jsme sousedku, aby nám zalila kytky. Jenomže to byla fatální chyba. Sousedka zalila kytky i na balkóně, ale zapomněla ho za sebou zavřít, takže balkónové dveře byly několik dnů otevřeny dokořán. Čištění koberců, sedaček Brno.

Čištění koberců, sedaček Brno

A protože jsme na stole v obýváku, který je hned naproti balkónovým dveřím, nechali misku se slunečnicovými a dýňovými semínky, stahovalo se k nám na ně ptactvo z okolí. V bytě nám tak zůstalo spoustu pírek a koberec byl zaneřáděn ptačími výkaly. Neskutečně to tam páchlo a měla jsem chuť okamžitě koberec vyhodit. Manžel naštěstí není taková horká hlava jako já a řekl, že nás určitě vyjde levněji nechat koberec vyčistit. Souhlasila jsem, ale jen pod podmínkou, že to bude rychle, protože být s něčím takovým v jednom bytě je hodně nepříjemné.

Obvolávali jsme jednu úklidovou firmu za druhou a zjišťovali, která by k nám mohla přijet co nejdříve. Většina z nich nebyla schopná k nám dorazit v pro mě únosném termínu. Když jsme se ale dovolali do firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno, odpověděli nám, že mají dostatečné množství pracovníků, takže jsou schopni k nám někoho poslat už na druhý den.

Strojové čištění koberců v Brně

Pracovníci, kteří k nám dorazili, byli velice chápaví a nezlobili se na nás kvůli zápachu, ve kterém museli pracovat. Dokonce nám nabídli, že s nimi nemusíme být v místnosti, pokud nechceme čichat ten odér. Působili na mě velice dobrým dojmem, takže jsem jejich nabídku okamžitě využila a šla se projít. Když jsem se vrátila, probíhala právě závěrečná fáze odsátí nečistot, které předtím vykartáčovali na povrch. Naštěstí měli vysavač s velice silným tahem, takže na našem koberci už žádná nečistota nezbyla.

Tímto prostřednictvím bych ráda A SERVISU ještě jednou poděkovala, za to jak úžasně se o nás i o koberec postarali. Čištění koberců, sedaček Brno.

Výškové práce Brno, mytí oken po stavbě

Na mytí oken jsem měla doporučení od vedoucího blízké provozovny, která služby A SERVIS využívá již dlouhou řádku let.

S odvedenou prací a na profesionály pracující u firmy, nešetřil chválou.

Proto jsem tedy společnost kontaktovala a domluvila si termín na práci mytí oken v našem obchodním centru, které bylo krátce po rekonstrukci a výměně oken. Je to výšková budova, údržba a mytí oken je spojeno s náročností. A když připomenu ještě zmíněnou rekonstrukci , je jasné , že proskleněné plochy nesou známky znečištění a na oknech jsou ještě zůstatky polepů. Pracovníky nečeká lehká práce.

A tak v den, kdy přijela servisní služba A SERVIS LIPKA s.r.o., mytí oken, výškové práce Brno, musela jsem být u toho a sledovat jejich práci .

Hloubkové čištění koberců Brno

Pracovníci museli pracovat na vysokozdvižných plošinách v některých špatně přístupných místech, dokonce použili i horolezecké vybavení a techniku. Na tuto práci ve výšce, musí být jistě proškoleni.

Hrubou nečistotu a zbylé polepy, odstraňovali pomocí korundové žiletky , která je k tomuto účelu přizpůsobena, to aby nepoškrábala sklo. Pak se pustili do rámů oken a parapetů. Na řadu přišlo samotné mytí proskleněné plochy . Kvalitní umyvák smyl zbylou nečistotu a po opětném umytí, čistou vodou, se dali pracovníci do leštění. Leští pouze suchou plenou, náročné leštění, ale bez neestetických šmouh, tak, to je dílo pracovníků A SERVIS.

Zapomněla jsem se zmínit ještě o jedné objednané službě, jde o tak zvanou impregnaci skla. Je vlastně o ochranný účinek proti vodě a špíně. Tato technologie, je založena na principu lotosového efektu. Na nano vrstvě dochází ke shlukování vody a nečistoty do kuliček a ty jsou závanem větru odvaleny z ošetřené plochy. Zabraní se usazování vodního kamene a plísně. Takto ošetřená okna vydrží déle čistá, což se právě vyplatí ve špatně přístupných místech a co více, sníží se i náklady na další údržbu.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *