Máte problémy s plesňou? Prenechajte ju odborníkom „Odstraňovanie plesní Bratislava“

1629 0
odstránenie plesní Bratislava

Zdravím všetkých čitateľov. Určite nie som jediný, kto mal alebo má problémy s plesňami, či už ide o váš domov alebo o vašu pracovnú kanceláriu. Bojoval som s tým pomerne dlho a spolu s mojou ženou sme na to vyskúšali všelijaké prostriedky. Ktoré sľubovali, že pleseň zaručene odstránia, ale žiadny z týchto zaručených výsledkov sa stále nedostavil. Preto som si sadol k internetu a hľadal filmu, ktorá by nám s tým poradila. A tak som sa zoznámil s upratovacou firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstránenie plesní Bratislava.

Hloubkové odstránenie plesní Bratislava

Mne konkrétne išlo o pleseň, ktorá sa tvorila vo vnútri domu. Konkrétne v spálni a obývačke. Pleseň proste musela preč, pretože mať ju v miestnostiach, kde trávite prakticky najviac času. Je naozaj peklo. Začal som sa teda aj zaujímať o to, ako konkrétne pleseň vzniká a čo všetko robiť pre to, aby sme jej výskyt obmedzili. Jednou z najdôležitejších vecí je strážiť si teplotu vášho domu. Jednou z najlepších možností je udržiavať neustále udržiavať vo vašich miestnostiach 18 až 22 stupňov Celzia. Než nechať nejakú miestnosť, kam treba cez deň toľko nechodíme pod tých 18 stupňov. Odstránenie plesní Bratislava.

Pretože keď počas dňa udržujete v spálni chladnejší vzduch než v ostatných miestnostiach a máte tam zatvorené, aby sa tam teplý vzduch nedostával, tak akonáhle otvoríte do spálne dvere, vletí teplý vzduch, ktorý obsahuje oveľa viac pary než studený vzduch. V tomto prípade sa môže na stenách stropu, alebo v rohoch alebo dokonca aj na chladných kusoch nábytku vyzrážať vodná para do formy kondenzátu alebo ak voda a už máte zamiesené na problém, pretože toto sú presne tie situácie, keď pleseň vnútri miestností vzniká. Preto je lepšie miestnosti neustále vykurovať, aj keď sa to niektorým zdá menej úsporné.

Ale opak je pravdou, pretože vykúriť chladnú a ešte k tomu vlhkú miestnosť je oveľa z hľadiska spotreby energie oveľa viac náročné ako udržiavať stálu teplotu v miestnostiach.Je teda lepšie plesniam prechádzať, a to tým, že sa budete snažiť udržiavať v miestnostiach rovnakú teplotu, ale môžete im predchádzať niečím ešte účinnejším a tým je revolučný náter LSG. Ide o náter proti plesniam, ktorý napadnuté múry tohto problému efektívne zbaví. Samozrejme tento náter nepôsobí len ako prevencia, ale môžete sa s jeho pomocou zbaviť už aj vzniknutých plesní, a tento náter aj služby odstránenie plesní realizuje práve upratovacia firma A SERVIS LIPKA. Odstránenie plesní Bratislava.

Kvalitné odstránenie plesní Bratislava

Ich servis v odstránení plesní je kompletný, zaoberajú sa odstraňovaním rias, húb, hoci lúhom výkvetov a iných mikroorganizmov z akéhokoľvek povrchu. Ich antimikrobiálne pôsobenie LSG je založené na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Aj naozaj krátky kontakt bunkovej steny s ošetreným povrchom spôsobí lokálne zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí jej roztrhnutie. Na povrchu chránenom náterom proti plesniam LSG nemajú plesne, baktérie, huby ani kvasinky vôbec žiadnu šancu prežiť.

Pre bunky vyšších organizmov je 100 % bezpečný, preto sa nemusíte obávať, že by išlo o nejakú „sadistickú“ chémiu, ktorá by vám mohla ublížiť. Životnosť náteru sa pohybuje v 100b% podľa klimatickej námahy 4 – 6 rokov. V ďalšej obmedzenej miere bude fungovať cca do 10 rokov. Garantovaná záruka na tento náter je približne 2 roky. LSG-náter proti plesniam je najúčinnejší prostriedok k trvalej ochrane proti mikrobiálnemu napadnutiu.

A musím povedať, že tento náter naozaj funguje, pretože s jeho pomocou pleseň, ktorá nás obťažovala, zmizla. A to nadobro. A nemôžem si vynachváliť nielen ich LGS náter, ale aj profesionalitu ich zamestnancov. Dohoda s nimi bola perfektná, nedošlo k žiadnym zmätkom ani presúvaniu termínov, všetko bolo úplne v poriadku. A boli aj veľmi starostliví. Na miesto napadnuté plesňou aplikovali bežný dezinfekčný prostriedok. Po odstránení nečistôt a biotických napadnutí potom aplikovali náter proti plesniam priamo na existujúce povrchy, ktoré potom trvalo chráni proti opätovnému výskytu plesní, baktérií, húb, kvasiniek a rias.

odstránovanie plesní v Bratislave

Po zaschnutí vytvorí umývateľný transparentný difúzne otvorený povrch odolný poveternostným vplyvom aj UV žiareniu.Odviedli skvelú prácu a my sa ženou sme sa rozhodli investovať do tohto náteru aj čoby ako prevenciu, aby sme sa tejto situácii v budúcnosti mohli vyvarovať. Pleseň je jednoducho otravná a nikto z nás sa jej určite nechce zaoberať, ak nemusí.

Takže ak potrebujete odstrániť pleseň, môžem vám túto firmu len a len odporučiť. Ide o skupinu profesionálov, ktorí odvádzajú naozaj len tú najlepšiu prácu. Sú navyše veľmi ústretoví a radi vám zodpovedia vaše otázky. Už som rokoval aj s inými firmami, ale s žiadnou som nikdy nebol takto spokojný. Odstránenie plesní Bratislava.

Ich referencie si môžete overiť aj na internete, pretože na nich nájdete hneď niekoľko veľmi pozitívnych recenzií. Pre niekoho táto firma môže byť o niečo drahšie ako tie ostatné, na druhú stranu sa zas nejde o toľko výrazne väčšiu cenu, aby ste ju nechceli investovať, zvlášť keď u nich máte istotu, že váš problém skutočne vyrieši. Z hľadiska pomeru cena výkon je to určite najlepšie upratovacia firma, s akou som sa doteraz stretol a rozhodne nemám do budúcnosti v pláne ju vymeniť za inú.

Šampiónom v odstraňovaní škvŕn je „Strojové čistenie kobercov Bratislava“

Väčšinu škvŕn v našej domácnosti majú na svedomí naše deti. Ale ani my s manželom nie sme, čo sa škvŕn týka, bez viny. Jednu takú veľkú mastnú olejovú škvrnu priamo na koberci sme spôsobili my sami. Doteraz nechápem, ako k tomu mohlo dôjsť. Žiadala som manžela, nech odnesie prepálený olej z fritézy von, a práve, keď sa rozhodol, že sa do toho pustí, ponáhľala som z iného smeru a zrazili sme sa v obývačke. Manžel fritézu neudržal, tá samozrejme spadla a olej sa rozlial na koberec.

Perfektne odstránenie plesní Bratislava

Asi nemusím nijako zdôrazňovať, že škvrna od oleja sa čistí veľmi zle. Skúšala som na to použiť nejaké domáce odmasťovače, ale nič nepomáhalo. Hľadala som tipy na internete, ale nenašla som tam nič, čo by som už nevyskúšala. Nové pre mňa boli rady prenechať čistenie odbornej upratovacie firme.

Pretože som bola vždy zvyknutá sa so všetkým vysporiadať sama, zdalo sa mi podivné si domov pozývať kvôli kobercu firmu. Ale iné riešenie ma už nenapadlo, a preto som poverila manžela, aby zavolal A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie sedačiek, kobercov Bratislava, ktorý bol v diskusiách často spomínaný.Keď k nám pracovníci tejto firmy prišli, bola som veľa nesvoja, nevedela som, o čom s nimi hovoriť.

Boli ale tak bezprostrední a príjemní, že ma rýchlo prešiel ostych a skoro celú dobu, keď nám koberec čistili, som sa s nimi rozprávala. Dozvedela som sa tak veľa aj o ich metóde čistenia. Používali veľmi účinnú chémiu, ktorú potom rotačnými kefami zapracovávali hlboko do koberca a medzi vlákna. Takéto čistenie na náš koberec konečne zabralo. Olej pustil a škvrna bola tiež tam. Dokonca po nej nezostali ani žiadne stopy, ako by nikdy nebola.A SERVIS mi jednoducho vytrel zrak. Od teraz už žiadne márne domáce pokusy čistenia, ale rovno volám odborníkom!

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *