Mytí oken ve výškách jedině se spolehlivou a flexibilní firmou

1436 0
Mytí oken ve výšce Brno

Mytí vysokých oken apartmánového domu vlastními silami jsme už dávno vzdali. Bylo to za prvé docela nebezpečné pro naše uklízečky a za druhé po nich ani nemůžeme chtít, aby v práci předváděly takové akrobatické kousky. Bylo jasné, co jsme museli udělat. Externí úklidová firma zabývající se mytím oken ve výškách a výškovými pracemi byla jediná volba. Zbývalo jen vybrat tu správnou.

Profesionální mytí oken BrnoProtože jsme samozřejmě nebyli v okolí jediným domem s vysokými okny, mohli jsme se poptat v sousedních budovách, jak tento problém řeší. Bohužel ne všichni se s námi chtěli bavit, někteří lidé už v pouhém oslovení tuší zradu a při našem menším průzkumu jsme asi působili trošku jako podomní prodejci. Ale i tak jsme se několik názvů firem dozvěděli, nakonec jsme si vybrali A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno. Okna budovy ze sousedství, které mytí zajišťovali, vypadala totiž nejlépe a lidé z tohoto domu si také spolupráci s firmou velice pochvalovali.

Firma má také příznivé ceny…

Firma má také příznivé ceny a individuální, flexibilní přístup ke svým zákazníkům, i proto jsme zvolili ji. Domluva byla bezproblémová, jelikož nám A SERVIS vycházel v mnohém vstříc. Především jsme se potřebovali domluvit na době mytí oken, která by co nejméně kolidovala s dobou pobytu našich návštěvníků v apartmánovém domě. Servis byl ochotný přistoupit na naše požadavky, což nám vše velice usnadnilo.

Samotná práce na mytí oken byla zvládnuta výborně. Mycí četa byla dobře vybavena pro práci ve výškách, z montážní plošiny se pustili do mytí rámů a skel. Pracovali bezpečně a pečlivě. S prvním mytím jsme byli natolik spokojení, že jsme se bez váhání domluvili na pravidelné spolupráci.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *