Podlahu do původního stavu uvede „Nano impregnace Praha“ strojovým čištěním

1815 0
Kvalitní čištění podlah Praha 1

Profesionální čištění podlah Praha 2Těžko se mi to přiznává, ale v poslední době jsem dost zanedbávala úklid domu. Měla jsem hodně pracovních povinností a musela jsem někde získat čas na jejich realizaci. Nejjednodušší pro mě bylo vypustit úklid. Taky to pak podle toho u mě vypadalo, jenom jsem si říkala, hlavně, ať se nikdo nestavuje na návštěvu, protože by nás asi oba ranila mrtvice, mě ze studu a návštěvníka z úleku. Čištění podlah Praha.

Vypadalo to u mě už opravdu strašně, nezametala jsem, nevytírala, prach na poličkách jsem nechávala žít svým životem. Jednoho dne jsem už toho ale měla dost a pustila jsem se do důkladného úklidu. Šlo mi to kupodivu rychle, dokud jsem se nepropracovala k podlaze. A tady jsem narazila. Podlaha za dobu, kdy jsem se o ní nestarala, pořádně sešla a především v kuchyni byla samá skvrna. Vůbec mi to nešlo umýt. Když jsem se pustila do ručního drhnutí, dělala jsem jeden kousíček několik minut a stejně nebyl posun nijak zásadní.

Byla jsem na sebe naštvaná…

Byla jsem na sebe naštvaná, že jsem si svojí pohodlností zničila podlahu. Přemýšlela jsem co s tím a nakonec jsem na internetu našla možnost strojového čištění podlah.Rychlé čištění podlah Praha 3 Říkala jsem si, že to je asi moje jediná šance. Profesionální čištění by mohlo zabrat. Přečetla jsem si několik hodnocení a došla k názoru, že by mi mohl vyhovovat A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha.

Firma k čištění použila značkovou chemii a kotoučový stroj. Stroj kartáčoval podlahu místečko za místečkem, dokud nebyla podlaha zase čistá a nevypadala jako dřív. Teď to vypadalo tak jednoduše, když se do toho pustily rotační kartáče. Bylo mi ale jasné, že já bych se tomuto čištění s mým levným saponátem a obyčejným hadrem v ruce nemohla vyrovnat. Jsem ráda, že to A SERVIS zvládl tak parádně. Kdybych měla zase krizi s úklidem, určitě se na tuto firmu znovu obrátím.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *