Kdo Vám v Praze zajistí odborné čištění koberců i s likvidací alergenů

1315 0
Čištění koberců Praha - tepování koberců a čalounění v Praze 7

Jsem majitelkou prostor, které pronajímáme různým sdružením i soukromým osobám pro pořádání seminářů, kurzů, setkání apod. Snažím se, aby byly naše prostory co nejpříjemnější pro pořadatele a účastníky akcí. Kromě zajištění útulného vybavení a nezbytného zařízení se starám i o pravidelný úklid. Občas se u nás konají kurzy pro matky s dětmi nebo workshopy se zdravotní tematikou.

Nemůžu si dovolit …

Čistírna koberců Praha 7 - profesionální čištění syntetických koberců

Nemůžu si dovolit, aby takové semináře a akce probíhaly v prostorách zanesených prachem a zamořených alergeny. Mým úkolem je tedy dbát na čistotu prostor, aby se v nich bez újmy mohly pohybovat malé děti i alergici. Proto se starám o čistotu veškerých textilií v místnosti. Vyprat záclony, deky a povlaky na polštáře a gauče zvládám bez potíží, ale s dostatečným čištěním koberců si sama neporadím, proto jsem si dojednala jejich pravidelné čištění s A SERVISEM LIPKA, s.r.o, čištění koberců, sedaček Praha 7.

Používají čisticí chemii, která bezpečně zatočí nejen s nečistotami a prachem, ale má i dezinfekční účinky, které si poradí s alergeny, jako jsou například roztoči, bakterie apod. Koberce čistí tzv. strojovým čištěním s pomocí kotoučového stroje vybaveného rotačními kartáči. Tato metoda se mi zdá velice účinná, kartáče mají dlouhé štětinky, které se propracují hluboko do koberce, odkud společně s použitou chemií odstraní zašlapané nečistoty.

Strojní Čistění Kobercu - Strojové Čištění Kobercu Praha 7

Práce A SERVISU mi vyhovuje, protože jsou ochotní se časově přizpůsobit mým možnostem a čištění tak vždy probíhá v takovou dobu, aby nekolidovalo s průběhem akcí. Díky pravidelnosti čištění udržuji koberce ve skvělém stavu, naprosté čistotě a bez alergenů.

Přístup a práce této firmy je perfektní. Určitě má spoustu spokojených zákazníků a já se s díky řadím k nim.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *