Výškové práce Bratislava. Umývanie okien, strešných okien a zimných záhrad

1638 0
umývanie okien Bratislava

Nikdy som nebola ktovieako sentimentálna a kopec vecí ma v živote dojímal skôr v rozpore s tradíciami, no v deň sa keď sa konali zásnuby nášho syna, mi všetko jedno nebolo. Bol síce jedináčik, ale ako rodina sme si neuveriteľne rozumeli, takže ten zlom sa mi neniesol ľahko. Na druhej strane som bola šťastná, že jeho partnerka je dievča do koča i do voza. Veselé, úprimné a pracovité. Všetko vlastnosti, ktoré v živote aj vo vzťahu patria k tým najcennejším.

Jednoducho sme si – ako nová, širšia rodina – všetci štyria rozumeli. A tak nás ani veľmi neprekvapilo, keď nás naši snúbenci po dajakom čase poprosili, či môžu svadbu naplánovať u nás doma. Veľmi radi sme s ich návrhom súhlasili a spolu začali premýšľať detaily. Umývanie okien Bratislava.

Umývanie okien a výškových budov

Pravdou je, že…

Pravdou je, že žijeme v rodinnej vilke, ktorú ešte v prvej republike staval môj starý otec, takže miesta tu bolo a je, chválabohu, dostatok. Okrem domu, máme tiež rozľahlú záhradu, ktorá spoločenské akcie vždy ponúkala veľmi príjemné, kultivované prostredie.

Napokon, konali sa tu nielen oslavy okrúhlych narodenín všetkých členov rodiny, ale aj synove promócie alebo manželova profesúra. Navyše, takýto dom nesie v sebe tisíce vzácnych spomienok, a tak bývajú takéto posedenia výnimočné aj v tomto smere.

Čistenie okien Bratislava

Lenže to všetko mal byť len začiatok. Po pár dňoch od nášho súhlasu, dokvitoli syn a nevesta s jemne pozmeneným scenárom, ktorý ma sprvu dosť zaskočil, aj keď ma odzbrojil svojou romantičnosťou. Syn začal s tým, že hostí veľa mať nebudeme, že vo vnútri to akosi nechcú a na terase sú rodinné akcie už všedné… Čo keby sme si všetci sadli v zimnej záhrade a urobili svadobnú hostinu medzi kvetmi a zeleňou?

Manžel spoza okuliarov vylúdil…

Manžel spoza okuliarov vylúdil svoj povestný liberálne-súhlasný úsmev, takže sa to pre neho vlastne skončilo. Mne sa nápad zapáčil, no chcela som poznať detaily. Decká však mali na všetko pripravenú odpoveď. Poznali presný počest hostí, syn už mal pôdorys stolov a sedenia, nevesta naskicovaný zasadací poriadok. Už-už by som so všetým rada súhlasila, keď som medzi nás zavesila ešte jednu, kontrolnú otázku, kto a kedy všetko uprace, ale hlavne – kto poumýva a vyleští tú záľahu skla na zimnej záhrade?

spôsob ako umyť okná

Snúbencom ale bolo všetko celkom jasné, ergo, zvládne to hlavne šikovný pán Sato. Ja som tie veci smrteľne vážne a pokračovala. Netreba hovoriť, že náš otec je v tomto smere nepoužiteľný, ja okná na dome už roky neumývam kvôli zdraviu, a tým skôr neumyjem sklá na kolmej a rozhľahlej zimnej záhrade. A vy dvaja, obrátila som sa priamo k nim, kedy to chcete všetko postíhať? Alebo si nebodaj myslíte, že zimná záhrada ostane na vašej svadbe bez umytých skiel? Umývanie okien Bratislava

Syn s nevestou krátko mlčali…

Syn s nevestou krátko mlčali a potom radšej ticho odišli. Nechali ma v kresle samu. To bola nedeľa. V pondelok podvečer sa mi ukázali opäť, rozsvietení ako svätojánske ohne. Nevesta sa nadýchla a začala popisovať ich strategický plán. Na webe našli upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.,  umývanie okien Bratislava. Má vraj hrozne veľa plusových odkazov, dobrých referencií, pochvalných odkazov a lajkov. Navyše kolegaz jej práce ich pozná a nedá na ne dopustiť.

Umývanie okien vo výškach pomocou horolezeckej techniky

Pokračovala. Oni dvaja, spolu so svojou partiou priateľov, upratcú celý dom a dajú ho do poriadku. Okná a zimnú záhradu ponecháme firme A SERVIS LIPKA, ktorá to naisto zvládne na výbornú. No a catering, plus to ostatné, už bude maličkosť. Prekvapili ma a potešili zároveň. Neostávalo len súhlasiť a držať im štyri palce. Napokon, je to ich svadba a sú dávno dospelí, nech ukážu, čo a ako zvládnu.

Celý dom dala mládež do poriadku vo vlastnej réžii, všetka česť a chvála. Syn mi zároveň oznámil, že s firmou A SERVIS LIPKA sa už dohodol a bude na ne pozajtra čakať. Dvaja páni prišli skutočne na čas, usmiati a pripravení. Prešli sa po dome, poprezerali okná a vyšli aj do zimnej záhrady. To bolo všetko z ich strany všetko a vrhli sa do práce.

Ako umyť okná po stavbároch

Každé jedno sklo najprv…

Každé jedno sklo najprv dobre poumývali samponátovým roztokom, čo im išlo ako na bežiacom páse. Bolo vidno, že túto robotu majú v malíčku a nerobia ju po prvý raz. Zvyšky roztoku zotreli zo skiel gumovou stierkou, takže sklo sa zdalo byť už čisté. Napokon vzali do rúk bavlnenú textíliu a bez použitia chemického, či iného leštidla, všetky okná na sucho vyleštili. Stála som v nemom úžase, lebo keď páni so svojou prácou skončili, lebo každé jedno okno žiarilo čistotou a lesklo sa ako rybie oko. Umývanie okien Bratislava.

Nadšenie ale vypuko pri pohľade na zimnú záhradu. Pravda, nečistila sa pár rokov, a tak bol ten rozdiel ako deň a noc. Dokonale zvládnutá práca skutočných profesionálov. Spolu so synom sme preto radostne konštatovali, že by sa mohol ženiť aspoň dva razy do roka, a problém čistých okien by pre nás neexistoval.

vyskove prace cenová ponuka

Ale teraz dajme žarty bokom. V ten veľký deň našich oboch detí vyšlo všetko na jednotku. Počasie, úsmevy, slzy, atmosféra aj zablúdení hostia cestou zo stanice. Svadba prebehla v plnom lesku. A propos, lesk. V tichosti, sama pre seba, som ďakovala firme A SERVIS LIPKA, ktorá ku skutočnému lesku priviedla nielen okná nášho domu, ale aj romantickú zimnú záhradu. Aj vďaka ich práci bol každý z našich hostí navýsosť spokojný a nápad so zimnou získal plný počet bodov.

Myslím, že overené a profesionálne služby A SERVIS budem využívať veľmi rada aj naďalej, tým skôr, že sa venujú i čisteniu kobercov. Takže veľké jarné upratovanie už mám predom naplánované, samozrejme, s ich milou, usmiatou účasťou. Umývanie okien Bratislava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *