Odolné škvrny a fľaky vyčistí kartáčový tep. Čistenie kobercov Bratislava

1629 0
čistenie kobercov Bratislava

S manželom sme dlhé roky žili v Bratislave a mali pocit, že to tak zrejme ostane. Náš dom nebol ani veľký, ani nový, ani ktovieako atraktívny, ale bol spojený s rokmi a spomienkami. To viete, zvyk je železná košeľa a človek po rokoch už ani netuší, čo ho na konkrétnom mieste držalo a a drží. Máme jediného syna a jedného dňa nás prekvapil ženbou.

Ani neviem, kto z nás dvoch s tou myšlienkou prišiel, ale padol návrh, že dom v meste prenecháme synovi s nevestou a my s manželom odídeme žiť kúsok za Bratislavu do bytu, ktorý nás ostal po zosnulom manželovom bratovi. Dôvody ani nebolo treba vymenúvať. Hľadali sme skutočný pokoj a zázemie pre nadchádzajúce roky. Mladí potrebovali to isté, len v dynamickejšom, mestskom balení. Našťastie všetko prebehlo viac ako dobre, takže časom sa naše životy ustálili v nových vzorcoch.

ČISTENIE, PRANIE-KOBERCOV

Bývali sme…

Bývali sme teda v peknom, poctivo postavenom byte, kúsok od hlavného mesta. Počas leta to tu pripomínalo skôr prímorské letovisko, keďže množstvo jazier v okolí obsadila klientela od výmyslu sveta a človek sa mohol dohovárať hoci aj po anglicky.

Mestečko sa zaľudnilo a rozsvietilo mladými tvárami. Boli sme spokojní. Všetko ale časom korunovala tá najväčia radosť, keď sme sa stali starými rodičmi a do nášho malého sveta pribudla prvá vnučka. Čistenie kobercov Bratislava.

Pochopiteľne, že po odložení plienok a prvých slovách sa náš kučeravý rodinný poklad stal trvalou súčasťou letných mesiacov a vždy sa v rozvrhu našiel týždeň-dva, ktoré sme trávili spolu a užívali si prítomnosť krásneho, blonďavého zázraku.

Hĺbkové Čistenie Kobercov a sedačiek

Inak to nebolo ani toto leto. S manželom sme vnučke pripravili bohatý program, cestovali sme autom, vlakom, videli a zažili more dobrodružstiev. Keďže išlo o posledné prázdniny pred jej školskou taškou a prvou triedou, snažili sme sa hádam ešte viac ako zvyčajne. Neviem v ktorý deň to bolo, ale manžel si vymyslel, že pôjde s vnučkou na bicykle. Ostala som doma, kvôli večeri a menšiemu praniu. Tuláci našťastie dokvitli presne, takže večera bola akurát. Čistenie kobercov Bratislava.

Vnučka bola taká…

Vnučka bola taká unavená, že sotva dojedla, už sa brala do postele. Keď som ju uložila všimla som si v obývačke dajaké tmavé škvrny od tenisiek. Reku, blato z výletu alebo niečo podobné. Koberec máme svetlý, takže akýkoľvek fľak na ňom vyskočí raz-dva. Stačilo však po tej mape prejsť prstami a bolo mi jasné, že je to stopa z dechtu alebo asfaltu. Na chodbe sa mi to pri jej teniskách potvrdilo. Vnučka musela niekde stúpiť do tejto čiernej, mazľavej a odolnej hrôzy.

Tepovanie sedačiek a gaučov

Moja snaha vyčistiť tento neželaný výletný suvenír vychádzala úplne nadarmo, a dokonca ani manželov fyzický fond a pevné odhodlanie na ňu nestačili. Začala som zvažovať čierne, a ešte černejšie scenáre, videla som sa pri kupovaní nového koberca a obratom volala syna, či náhodou nepozná dajaké šikovné riešenie, ako sa takejto bŕŕŕ mapy zbaviť.

Zodvihla to našťastie jeho žena, a bola som vlastne rada. Ženy majú predsa len k poriadku a čisteniu bližie a situáciu lepšie odhadnú. Takmer ihneď mi ponúkla zaujímavé riešenie, ktoré už údajne zažila na vlastnej koži. Má vraj z úradu skvelé skúsenosti s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie kobercov Bratislava. Hneď ráno, keď u nás nevesta zazvonila, sme sa pri spoločnej silnej káve dohodli, že do firmy zavoláme. Bola som milo prekvapená, lebo slečna na druhej strane bola fakt ochotná, ústretová a obratom ma upokojila, že takéto škvrny ich ľudia zvládajú bežne. Dohodli sme si teda termín, cenu a začalo čakanie.

Škvrny na koberci - Ako vyčistiť

Po dvoch dňoch…

Po dvoch dňoch sa pred našim prahom zjavilo sympatické, usmiate chalanisko. Neviedol žiadne dlhé reči o počasí, prezrel si miesto činu a dal sa do roboty. Najprv som trochu váhala, či to také ucho zvládne, prípadne, ako bude koberec po čistení vyzerať, ale mladý muž mal očividne všetko pod kontrolou. Bolo jasné, že takúto prácu nerobí po prvý raz. Každý pohyb mal v krvi a pomerne rýchlo oznámil koniec svojej úlohy.

Ostala som stáť vo dverách obývačky a neveriacky hľadala tú čiernu škvrnu. Nebolo jej, zmizla. Koberec bol absolútne čistý a fľak sa celkom stratil. Po tvári sa mi rozlial spokojný úsmev. Chalanisko sa pomaly balil, pričom mi do rúk vtisol vizitku s kontaktom na firmu A SERVIS LIPKA.

 Tipy a triky na čistenie kobercov

Bola som nesmierne rada, že to takto dobre dopadlo. Ukázalo sa, že skutočný odborník vie, urobí, a až potom hovorí. Kontakt na firmu sa od toho dňa stal súčasťou môjho adresára v mobile, čo mi v otázke domáceho upratovania dodáva potrebný pokoj a istotu. To viete, podchvíľou sa vždy niečo nemilé prihodí. Čistenie kobercov Bratislava.

Ak sa, nebodaj, niečo podobné stalo aj vo vašej domácnosti, verte mi, že s pokojným svedomím vám môžem služby A SERVIS LIPKA odporučiť. Akákoľvek škvrna, fľak, či nečistota to pred ich naslovovzatými odborníkmi nemajú isté. A stačí len tak málo. Kliknúť na a-servislipka.sk a dozviete sa všetko potrebné a dôležité.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *