Strojní tepování Praha je pro mě firma firem, čištění koberců zadávám jedině jí

1283 0
Čištění koberců a čalounění v regionu Praha 9

O záclonách se mluví jako o lapačích prachu, ale málo kdo si uvědomuje, že dalšími velkými lapači prachu jsou koberce. Jejich pravidelné čištění by mělo patřit k běžným domácím pracím, v domácnostech to tak ale zatím není, je spousta lidí, kteří si myslí, že pravidelné vysávání koberců je dostačující. Kdyby viděli, kolik nečistot se drží v takových kobercích i přes řádné vysávání, určitě by rychle změnili názor.

Já na čištění koberců nedám dopustit. Byla to pěkná dřina, ve výsledku to vlastně ani nebylo levnější a nikdy se mi nepodařilo koberec vyčistit úplně. Na doporučení jsem si na zkoušku objednala čištění u A SERVIS LIPKA s.r.o, čištění koberců, sedaček Praha 9 

Čištění zaměstnanců této firmy bylo precizní a s efektem, takže jsem se rozhodla najímat si je v pravidelných intervalech.

Čištění koberců a čalounění Praha 10

Takovým nepsaným pravidlem a standardem této firmy jsou velice příjemní a sympatičtí zaměstnanci.

 

 

 

 

 

Takovým nepsaným pravidlem a standardem této firmy jsou velice příjemní a sympatičtí zaměstnanci. Když bylo zapotřebí, tak mi vždycky ochotně pomohli s přenášením nábytku z koberce, poradili mi s čištěním a vysvětlili mi trpělivě průběh své práce a výhodu strojového čištění, které na koberce používají.

 

Čištění koberců a čalounění v regionu Praha 4

Nevím, čím to je….

Nevím, čím to je, ale vždycky se jim u nás podaří navodit příjemnou atmosféru. Skvělá nálada mě pak ještě drží dlouho po jejich odchodu. A SERVIS každému vřele doporučuji, těžko byste hledali firmu, která se o váš koberec postará tak důkladně a s takovou pozitivní energií.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *