Prach v koberci vám způsobuje problémy s dýcháním, je čas s tím něco udělat

1490 0
čištění koberců Praha 1 cena

Když jsme se s přítelkyní rozhodli sestěhovat do jejího bytu, čekalo mě spousta rozhodování o tom, co dělat s věcmi z mého starého bytu. Většina zařízení byla stará, takže jsem je vyhodil. Pár věcí jsem daroval na charitu a některé si nechal, protože se hodily do společného bytu. Mezi nim byl i můj krásný koberec z obýváku. Přítelkyně měla v obýváku plovoucí podlahu a ta působila trošku studeně, rozhodli jsme se pokoj oživit a zútulnit kobercem.

čištění koberců Praha 3 ceník

Z koberce v obýváku měla přítelkyně radost jen chvíli. Netrvalo dlouho a uvědomila si, že se jí v této místnosti hůře dýchá. Má totiž alergii na prach a roztoče, kteří, jak jsme zjistili, se usídlili v koberci. Asi jsem to zapříčinil tím, že jsem se o koberec nikdy moc nestaral, nevysával jsem ho úplně pravidelně, čistit jsem ho nenechal nikdy.

Ale teď jsme ho vyčistit museli nechat. A především vydezinfikovat a zbavit ho tak alergenů. Dostal jsem od kamaráda tip na perfektní úklidovou firmu, která dělá čištění koberců i s jejich dezinfekcí, jmenuje se A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Praha 3. Byl jsem zvědavý, co dokáže, a s přítelkyní jsme se shodli, že to s nimi zkusíme. Měl jsem trošku obavy kvůli termínu čištění, chodím z práce domů až večer a nechtěl jsem nechávat přítelkyni samotnou v bytě s cizími lidmi. Naštěstí nám firma vyšla vstříc a slíbila, že její zaměstnanci k nám dorazí v šest hodin odpoledne.

čištění matrací Praha 4

Toho jsem si velice cenil…

Toho jsem si velice cenil, málo komu se chce pracovat takhle navečer. Zaměstnanci A SERVISU kvůli tomu nebyli vůbec rozmrzelí, s dobrou náladou se dali do čištění, které zvládli opravdu skvěle. Koberec teď vypadal parádně a alergeny byly pryč. Dokonce i já jsem po vyčištění ucítil změnu ovzduší v pokoji, dýchalo se mi mnohem lépe. A přítelkyně byla spokojená ještě víc.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *