S hloubkovým čištěním koberců si poradí rotační kartáče kotoučového stroje

1188 0
čištění koberců, sedaček Praha 2

Zase nám dělali v bytě nějaké opravy. Letos toho je nějak moc, všechno se to sešlo najednou. Je to pořád dokolečka, buď je to montáž měřidel, uzávěrů vody nebo radiátorů a podobně. A pokaždé k nám přijdou dělníci s otřesně špinavými botami, nevyzují se a pošlapou nám celý byt.

 čištění sedaček a  koberců Praha 1

Chápu, že když musí běhat z bytu do bytu v celém domě, tak se jim nechce neustále přezouvat. Nevím, možná bych chtěla moc, ale nemuseli by nám neustále šlapat po kobercích. Zdá se mi, jako by to dělali s  gustem. Koberec se dá obejít i okolo, ale oni si vždycky samozřejmě vyberou pohodlnou cestu měkkým kobercem.

Kdyby aspoň nenosili z venku tolik špíny…

Kdyby aspoň nenosili z venku tolik špíny, náš koberec už vypadá dost uboze. Naštěstí už doba oprav skončila, udělaly se poslední nezbytnosti a já jsem mohla začít přemýšlet nad vyčištěním koberce. Nepřemýšlela jsem ani tak nad tím, jestli ho nechat vyčistit, ale spíš u koho a jak. Hodně špíny bylo zašlapané dovnitř do koberce, takže jsme potřebovali úklidovou firmu se stroji, které se dokáží propracovat hluboko mezi vlákna.

Čištění, které provádí A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Praha 2,  naprosto vyhovovalo našim požadavkům. Pracovali s kotoučovým strojem s rotačními kartáči. Kartáče měly dlouhé jemné štětinky, které vlákna koberce nepoškodily, ale vymetly a odstranily všechny nečistoty. S čisticí chemií se podařilo vyčistit všechna vlákna důkladně. Koberec po čištění také krásně voněl.

čištění koberců Praha 2 recenze

Opravdu se čištění povedlo, zmizely nejen šlápoty a nečistoty z bot dělníků, ale i starší usazené nečistoty. Koberci se vrátily jeho původní jasné barvy. Jsem naprosto spokojená s výsledkem. Překvapilo mě, jak se závěrečným odsátím nečistot povedlo načechrat vlasy koberce a vytvořit až takový objem. Prostě největší spokojenost, doporučuji každému.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *