Ušetřili jsme za výměnu – stačilo koberec vyčistit.

1215 0
čištění koberců jak na to Brno Královo pole

Čištění koberců Brno

 

Myslím si, že žádný mladý člověk nemá rád ty patetické knižní řeči o životě, o jeho rychlém plynutí a krátkém vymezeném čase. Je to zcela pochopitelné – všechno má ještě před sebou, mnoho toho nezažil. A každý den je pro něho zcela jiný, plný výzev, neočekávaných změn a nových setkání.

 

Největší změnu, která v tomto věku přichází, způsobují vlastní děti. Až s jejich přítomností překvapeni zjišťujeme, že se často začneme chovat zcela jinak, bez ohledu na naše představy a očekávání. Neboť ty prvořadé a nejdůležitější podněty směřují od dětí k nám… Tyto skutečnosti každým dalším rokem zrychlují a překonávají vše, čím jsme dosud žili. Měníme návyky, zaměstnání, priority, budujeme domov i kariéru. Děti nebývale rychle rostou, začínají nás posuzovat nebo odsuzovat. Aby nakonec udělaly to, co udělat musí – Zavřou za sebou naposledy dveře a odejdou…

 

 

Těchto příběhů jsou tisíce

Těchto příběhů jsou tisíce a sobě se často podobají jako vejce vejci. Málo koho, však tyto lidské osudy zajímají – kromě bezprostředních aktérů či nejbližšího okolí. Ani moje rodina v tomto směru nečinila žádnou výjimku. Žili jsme spokojeně, jednoduše a život nám dopřál vychovat tři děti. Radosti, starosti, školy a povinnosti. Vše plynulo dle spravedlivých časových pravidel až k obávanému okamžiku, kdy od nás všechny děti postupně odešly…

čištění koberců efektivně Brno

V ten zvláštní den, kdy se poslední z našich dětí postavilo na vlastní nohy, jsme vlastně ani nevěděli, zda máme být smutní a otáčet se příliš nazpět. Nebo zda máme být spíše pyšní a spokojení. Naštěstí manžel je realista a přímý chlap, takže jeho reakci jsem více-méně očekávala. S dobře skrývaným dojetím konstatoval, že kromě spousty volného času máme od této chvíle k dispozici i další pokoj… Zasmáli jsme se tomu a objali se.

 

Ptala jsem se sama sebe: „Ano, máme další pokoj, ale co s ním?“ Poměrně rychle jsme se shodli na předpokládané skutečnosti, že se určitě jednoho dne objeví první vnoučátka. Takže pokoj bude po letech opět s přívlastkem dětský, a proto jej dáme již předem trochu do pořádku. Vymalujeme, změníme jeho uspořádání, popřípadě dokoupíme různé drobnosti a podobně.

 

Stačil mi ovšem delší pohled na koberec abych pochopila, že se pořadí předpokládaných úkonů zcela změní. Čekala  nás buď výměna koberce, nebo jeho generální renovace a to do posledního vlasu. Manžel velmi rád souhlasil, neboť čistit jej svépomocí v žádném případě nechtěl a na nákupy také nikdy čištění koberců cena Brno campusnebyl. Udělal to, co ve svém zájmu udělat musel – sedl si k počítači a systematicky začal hledat firmu, která to udělá za nás.

 

 

Hledání na webových stránkách

 

Hledání na webových stránkách mu ani netrvalo moc dlouho a již držel v ruce několik tipů na zajímavé úklidové společnosti. Postupně jsme prošli jejich nabídky služeb – až jsme se shodli, a to společně na jediné. Kromě avizovaných a popisovaných činností nás přesvědčilo právě množství kladných recenzí, ohlasů a poděkování. Které stránky návštěvníkovi nabízely. Věděli jsme předem, že potřebujeme a hledáme skutečné profesionály, kteří svoji práci zvládají s dokonalým přehledem. Odborně a s kvalitním výsledkem.

 

Firma, kterou jsme si nakonec vybrali byla úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Brno. Manžel – jako muž činu jim obratem zavolal a zhruba nastínil o co se nám jedná. Dle jeho reakce mi bylo jasné, že jsme se rozhodli správně a můžeme se těšit na pozitivní výsledek.

 

 

Dohodli jsme si termín

 

Dohodli jsme si termín s tím, že se zároveň nechá vyčistit i koberec v obývacím pokoji. Neboť tam před časem nešťastně manžel rozlil kávu a odstranit vzniklou skvrnu se nám. Přes veškerou úpornou snahu, nepodařilo. Dva zaměstnanci firmy A SERVIS LIPKA. Byli přesní a v okamžiku zaplnili předsíň nářadím a velkým strojem. Vysvětlili nám, že využívají účinnou technologii hloubkového strojového čištění. Která koberec nejen vyčistí, ale také viditelně oživí a celkově dezinfikuje.

čištění koberců cena Brno Královo pole

Práci se věnovali pečlivě a přesně, vše jim šlo od ruky – radost pohledět. Jen co práci dokončili nakoukla jsem – se zvědavostí sobě vlastní – do obýváku i do budoucího dětského pokoje… měla jsem štěstí, že jsem se právě opírala o zárubně u dveří, neboť ten lety unavený a zašlý koberec zcela ožil, všechny barvy a vzory se na něm rozsvítily, až jsem měla pocit, že jsme ho snad včera položili nový!

 

Manžel s uznáním pokyvoval hlavou a usmíval se. Byli jsme na nejvyšší míru spokojeni, a to nemluvím o totožném výsledku, který představoval skvěle vyčištěný koberec v obývacím pokoji. Je samozřejmostí, že po kávové skvrně nebylo ani sebemenší památky.

 

Když oba pánové odcházeli, muž jim s humorem připomenul, že si musí naši adresu dobře zapamatovat. Neboť tu budou s největší pravděpodobností velmi často – manžel je totiž vášnivý milovník kávy. Já jsem si však pro ně již plánovala i další úklidové činnosti, protože tu první zvládli zcela precizně! Můžete se přesvědčit osobně sami – klikněte na webové stránky – cisteni-kobercu-brno.eu –  Určitě budete s prací úklidové společnosti A SERVIS LIPKA spokojeni, a to v každém případě.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *