Reprezentativní vzhled polymeru na podlahy. Voskování, čištění, impregnace Praha

1589 0
Čištění podlah Praha

Pokud vím, většina lidí mi celkem upřímně a často nepokrytě závidí, když poznamenám, že pracuji výlučně doma. Pravdou je, že do práce chodím do své pracovny. Na obědy většinou do chladničky a na kávu čekám v kuchyni u rychlovarné konvice. Nebudu polemizovat, zda je tento styl práce něčím, co by mohlo vzbuzovat závist. Prostě nechám na posouzení a citu čtenáře – ať rozhodne sám.

Čistění a voskování podlah Praha

Abych tento stav upřesnil, živím se psaním do různých médií, ať již do tištěných nebo webových. Rovněž pracuji pro několik reklamních agentur. Takže práce většinou mívám až nad hlavu. Neuvěříte mi, ale často nemám čas ani na ten oběd z chladničky. Takže snídaně bývá jediným slušným stolováním, pokud nepočítám čtyři až pět šálků kávy, které zatím zvládám.

Z toho vyplývá, že…

Z toho vyplývá, že na úklid mi skutečně času nezbývá a to přesto, že žiji ve větší místnosti typu 3 v jednom, tedy pracovna, kuchyně a ložnice. Naštěstí, v dnešní hektické době existují úklidové služby a já mám kontakt na tu nejlepší na trhu.

Strojové čistění  podlah

Aby to nevyznělo, že jsem naprosto neschopný – občas podlahu proběhnu s minivysavačem nebo smetákem a setřu prach z knihovny. Na jinou činnost mi skutečně čas nezbývá, pokud nechci žít jako mnich – bez lidí, slunce a čerstvého vzduchu.

Podlahu se snažím udržet vzhledově nad vodou a dopřeju ji někdy i saponát s teplou vodou, aby mne okolní prach zcela nepokryl. Proto, asi tak jednou za půl roku svěřím byt do rukou profesionálů, aby mu dopřáli očistnou kúru a já mám tak k dispozici půl dne volna pro neodkladné návštěvy.

Nano impregnace podlah 8

Tento krok je pro mne z tohoto pohledu…

Tento krok je pro mne z tohoto pohledu velmi důležitý. Občas se nevyhnu návštěvě některého z klientů. I když se většinou dobře známe, nerad kolem sebe vytvářím atmosféru bohémského ignoranta. Kterému stačí jednou za dva až tři týdny vyměnit tričko a v období Vánočních svátků vyhnat pomocí chladného průvanu všechen domácí prach.

Vrátím se tedy o několik řádků výše – firma, která mi s úklidem pomáhá je společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha. Dnes si již nevzpomínám, odkud je znám a kdy mi poprvé pomohli, ale co si pamatuji dobře je fakt, že mne nikdy nezklamali a s jejich úklidovou činností jsem byl vždy jednoznačně spokojen.

Čištění a renovace podlah Praha 3

Z počátku se o podlahu starali běžným způsobem, takže mi ji důkladně a pečlivě umyli a každý její centimetr kvalitně vyčistili, čímž mi poskytovali spolehlivý a skutečný pocit čistoty a pořádku. Tímto způsobem fungovala jejich záslužná práce vždy a bez zbytečných slov. Před časem – blížila se zima a profesionálové z A SERVIS LIPKA u mne opět pracovali… Čištění podlah Praha.

Nechávám je vždy samotné…

Nechávám je vždy samotné, neboť jsou opravdu spolehliví a místa u mne v bytě není nazbyt. Navíc mohu s klidným svědomím alespoň na chvíli vypadnout. Po mém návratu, když si už balili všechna ta svá potřebná „fidlátka,“ padla z jejich strany otázka. Zda-li nemám zájem také o navoskování podlahy. Vypadlo ze mne něco v tom smyslu – proč ne, jen mi ale řekněte alespoň pár argumentů proč ano, pánové?

Čištění  podlah Praha 10 - Nejnovější technologie v ČR

Velmi ochotně a s vlídnou trpělivostí mi sdělili, že vosk udrží podlahu déle čistou. Ochrání její povrch, ošetří do hloubky její strukturu a s příchodem zimy si nemusím dělat starosti s větší údržbou – určitě ne do jara. Přesvědčili mne zejména větou, že do jara mám vystaráno, proto jsem předběžně souhlasil. Samozřejmě mi dali čas na rozmyšlenou a vůbec se nevnucovali. Jako se to zpravidla dělá – teď je ten jediný volný termín, neboť toho máme opravdu mnoho…

Po několika dnech jsem tedy do A SERVIS LIPKA přece jen zavolal a vyslovil přání, aby se odborným navoskováním splnilo mé tajné očekávání, a podlaha díky mému způsobu života mohla déle, spolehlivě a dobře sloužit. Vše proběhlo rychle a bez problémů, termín cena i krátké poučení… Opět se mi do posledního písmene potvrdilo, že moje tehdejší volba při hledání úklidové firmy nemohla být lepší – ať již po odborné či lidské stránce. Čištění podlah Praha.

Krystalizace mramorových podlah

Odborníci z této firmy přišli…

Odborníci z této firmy přišli jako obvykle, tedy přesně a s úsměvem. A já jako vždy jsem odešel s pozdravem a dobrým pocitem. Po návratu byl první pohled na podlahu zkrátka ohromující – leskla se jako nová. Navíc byt voněl čistotou a dobře odvedenou prací. A SERVIS LIPKA, jako vždy dodržel slovo a pověst profesionála. Pro mne však byl tento moment zajímavý ještě něčím jiným.

Bez sebemenšího zaváhání jsem se rozhodl, že služby těchto skvělých a milých lidí budou pro mne do budoucnosti vždy tou první a jedinou volbou. Ať už mne bude čekat jakýkoliv druh úklidu. Nakonec na jaře potřebuji vymalovat a dokonce budu muset zařídit různé činnosti. Jako jsou například zednické práce včetně bourání – takže s úklidem to nebude vůbec žádná legrace.

 

Mám to, ale již delší dobu dobře vymyšlené. Prostě se „odložím“ i se svými texty někam do hotelu a řemeslníky – samozřejmě vážené odborníky z A SERVIS LIPKA nechám v klidu pracovat… Vím již nyní, že tímto způsobem získá byt nejen nový a kvalitou dýchající vzhled. Ale mě se zcela vyhne stres, a v pohodě tak zvládnu určené termíny. Čištění podlah Praha.

Ve své podstatě je to prosté a samozřejmé – pokud necháte pracovat zkušené odborníky, kteří mají vaši plnou důvěru – tak to přece nemůže dopadnout jinak než dobře. Ověřte si moje slova i vy! Na webových stránkách – a-servislipka.cz – snadno zjistíte vše potřebné a důležité.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *