Zbavte sa plesne raz navždy, riešte odstránenie plesne v Bratislave odborne

1826 0
Ako odstrániť pleseň v byte

Zdravím, normálne písaním recenzií čas nestrácam, ale v tomto prípade som si povedala, že tú hodinu obetovať musím. Dlho som bez výsledku skúšala ako odstrániť pleseň v byte. Samozrejme sme sa zo začiatku, asi ako to robí väčšina, toho snažili zbaviť sami podľa rád od kamarátov, susedov a proste všetkých známych. Keď nám každý poradil niečo iné, bolo načase sa obrátiť na internet.

Ani tú najmenšiu pleseň na fasádě netreba podceňovať

Bolo potrebné tam nájsť niečo naozaj poriadne. Ale ako som sa rozhodla obrátiť na nejakú firmu, hľadala som, ako plesniam vôbec predchádzať, aby nabudúce ich výskyt obmedzila na maximum, ako to len ide. Čo je asi úplne najjednoduchšie, tak zaobstarať si vlhkomer a neustále vlhkosť vo vašich miestnostiach kontrolovať. Pomocou tejto kontroly a správneho kúrenie udržujte v domácnosti relatívna vlhkosť vzduchu v rozmedzí 35 % až 55 % a teplotu vzduchu medzi 18 a 22 stupňami Celzia. Keď sú prekročené limitné hodnoty, tak správne vetrajte.

Priebežné meranie slúži ako…

Priebežné meranie slúži ako signalizácia potreby kedy a ako dlho správne vyvetrať. Pokiaľ ide o to vetranie, je potreba docieliť ozajstného prievanu, aby došlo k čo najväčšej obnove vzduchu. Otvorenie jedného okna na dve minúty naozaj nestačí. Ďalej tiež nie je vhodné často sušiť bielizeň v obytných miestnostiach. Ako odstrániť pleseň v byte.

Ako odstrániť čiernu plesní z poréznych materiálov

Dôležité je tiež, aby ste vo všetkých miestnostiach mali približne rovnakú teplotu. Udržujete v jednej miestnosti menšej teplotu, a potom do nej otvoríte dvere, vletí do nej teplý (a oveľa viac vlhký vzduch), tak začne dochádzať ku kondenzácii pary a tým sa práve vytvára pleseň – keď sa vlhkosť uchytí na studených miestach. Toto sú asi tie najväčšie základy, lenže veľakrát ani tie nestačia, aby ste mali stopercentnú istotu, že s plesňou nebudete mať žiadne starosti.

Ale skutočne stopercentnou istotou je protiplesňový náter LSG od A SERVIS LIPKA, s.r.o.. LSG je založené na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Aj veľmi krátky kontakt bunkovej steny s ošetreným povrchom spôsobí lokálne zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí jej roztrhnutia. Na povrchu chránenom náterom proti plesniam LSG nemajú plesne, baktérie, huby ani kvasinky vôbec žiadnu šancu prežiť. Pre bunky vyšších organizmov je 100 % bezpečný.

 Ako sa zbaviť plesne a vlhkosti

Životnosť náteru sa pohybuje…

Životnosť náteru sa pohybuje v 100 % podľa klimatickej námahy 4 – 6 rokov. V ďalšej obmedzenej miere bude fungovať cca do 10 rokov. Minimálna záruka tohto náteru by mala byť až dva roky, ako sami uvádzajú. Táto firma okrem iného okrem samotného náteru ponúka aj službu kompletného odstraňovanie plesne. Než som im zavolala, chcela som si overiť ich referencie, ktoré boli vo výsledku veľmi pozitívne, takže som nemala dôvod, aby som ich nekontaktovala.

Ako vyčistiť pleseň zo stien - pleseň na stenách a odstránenie plesní

Zavolala som im a dohodli sme sa na termíne, kedy bude práca prebiehať a podobne. Bola som rada, že nemali problém prísť cez víkend, pretože som cez týždeň naozaj veľmi pracovne vyťažená a nechcela som si kvôli tomu brať voľno. V dohodnutý deň prišli a pustili sa do toho. Behom práce mi ešte povedali, že pleseň sa najčastejšie vyskytuje na zateplených fasádach a na severných stranách múrov je výskyt plesní, baktérií, húb a kvasiniek najčastejšie. Ako odstrániť pleseň v byte.

A že náter LSG sa dá aplikovať na vápennocementové omietky, drevo, OSB dosky, umakart, disperzné, silikátové farby, betóny, keramické obklady a podobné materiály. Na naše miesta napadnuté plesňou naniesli najprv bežný dezinfekčný prostriedok. Po odstránení nečistôt a biotickej napadnutia potom dali LGS, ktoré potom chránia proti opätovnému výskytu plesní.

Pleseň v kúpeľni : akým spôsobom sa ho zbaviť , a ako odstrániť

A ja si mohla oddychnut…

A ja si mohla oddychnut, že už to bolo vážne konečne preč. Vážne ma to rozčuľovalo, lebo investujete do bývania, chcete to tam mať pekné, a potom sa rozčuľujete s plesňou. Takže som ľuďom z A SERVIS moc vďačná, že mi pomohli. Pre istotu som si ich náter nechala dať úplne všade, kde bola aj najmenšia možnosť, že by sa pleseň mohla znovu objaviť, pretože túto hru som nemienila hrať znova. Navyše svoje služby táto firma ponúka za veľmi prijateľnú cenu. A to aj za prijateľnú cenu.

Ako odstrániť pleseň z okna a steny

Niekomu tá cena možná pripadá vysoká, ale toľko jednoducho také služby stoja, ak chcete mať istotu. A tú u tejto firmy naozaj máte. Počas toho, čo som čítala všetky tie recenzie, som narazila hneď na niekoľko naštvaných ľudí, ktorí si nechali od nemenovaných firiem odstrániť pleseň, a rovnako sa im zase objavila späť. Potom už si naozaj rozmyslíte, či sa vám tých pár stoviek navyše oplatí minúť. A u A SERVIS sa to určite oplatí. Ich zamestnanci sú navyše veľmi milí, pretože ani raz nevyzerali otrávene, keď som sa zahŕňala tonou svojich otázok.

Ako odstrániť pleseň na stenách v byte navždy

Celkovo ma na nich nenapadá jediná sťažnosť, pretože prišli na čas, k žiadnemu presúvanie termínu nedošlo a všetko prebehlo úplne v poriadku. Všetci, s ktorými som sa od tejto firmy stretla, boli veľmi ústretoví. Takže sčítané podčiarknuté: skvelý servis, profesionálne vystupovanie, milí zamestnanci a prijateľné ceny – nemám dôvod sa rozmýšľať nad tým, či investovať, alebo nie.

Preto ju môžem všetkým jedine vrelo odporučiť. A navyše ponúka aj rad ďalších služieb, čo je určite výhodou. Len to dokazuje ich široké pole pôsobnosti a odbornosť, ktorú táto upratovacia firma disponuje. Ako odstrániť pleseň v byte.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *