Revoluční protiplísňový nátěr LSG, zamezí novotvorbě plísní

3375 0
efektivní odstranění plísně ze stěn Praha 2

Objevili jste plíseň na stěnách? Hledáte osvědčený způsob jak odstranit plíseň  a spolehlivý protiplísňový nátěr? LSG protiplísňový nátěr firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je unikátní řešení vašich starostí s plísněmi. Nátěr ochraňuje stěny před vznikem plísní, působí na základě chemických a jak odstranit plíseň Praha 1fyzikálních principů.

S manželem jsme se na tuto firmu obrátili asi před rokem. Měli jsme tenkrát příšerné problémy s plísní v koupelně, která byla způsobena nadměrnou vlhkostí v místnosti. Přátelé nám vyprávěli o skvělých vlastnostech LSG nátěru, který je bez zápachu a vhodný pro téměř všechny druhy vnějších i vnitřních stavebních povrchů.

 

 

Výjimečnost LSG nátěru…

 

Výjimečnost LSG nátěru je v obsahu těch nejpokrokovějších látek, které zajistí ochranu stěny nebo fasády před širokým spektrem plísní a řas. Nátěr se nevymývá, a proto zajišťuje dlouhodobou ochranu. Díky svému složení je schopný potlačit kondenzaci vodních par, tím eliminuje jednu z hlavních příčin vzniku plísní.

Po zaschnutí vytváří na povrchu stěn membránu, která nepropouští vodu a je zároveň skvěle prodyšná pro vodní páry. Jeho funkce by se dala přirovnat k vysoce prodyšnému a současně nepromokavému materiálu Goratex.
jak odstranit plíseň a řasy Praha 3Ale ještě dříve, než se začne s nanášením nátěru, je nutné odstranit plísně a to beze zbytku. Na povrch, který je plísní zasažen, se nanesla kyselá chemie a plísně se tak mohly začít na mokro odstraňovat kartáčem a poté vydezinfikovat jedinečnou a dlouhotrvající LSG – D dezinfekcí.

Dalším nebezpečím jsou plísňové spory, které nejsou pouhým okem viditelné. Jsou často volně roztroušeny po místnosti a dávají pak základ dalšímu vzniku plísní. Proto bylo nezbytné podlahu, stěny i zařízení koupelny detailně vysát. Pro stoprocentní úspěch se ještě vodorovné povrchy vytřely LSG – D dezinfekcí.

Nanášení LSG nátěru se provedlo o 24 hodin později, aby měla dezinfekce čas působit. Protiplísňový nátěr od té doby pracuje přesně tak jak má, vlhkost se ve zdech neudržuje a plísně se již netvoří.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *