Čistenie podláh, voskovanie linolea Nitra

1973 0
čistenie podláh Nitra

Pre svojho zamestnávateľa som zaisťoval vyčistenie podlahy v priestoroch banky. Niekde sa nachádza mramorová podlaha a niekde sú len kachličky a parkety. Bolo teda potrebné znovu navrátiť lesk mramorovej podlahy. Prehľadával som na internete firmy, ktoré sa čistením podláh zaoberajú. Dôležitá pre nás bola nielen spoľahlivosť firmy, ale tiež flexibilita. Vo väčšine prípadoch som našiel firmu, ktorá nebola ochotná čistenie podlahy zaistiť v čase mimo prevádzky. Takže som hľadal ďalej a narazil som na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Nitra. Pri prvom kontakte som im okamžite povedal o našich požiadavkách na flexibilitu a spoľahlivosť.

Najlepšie spôsoby na dosiahnutie trblietavého lesku podlahy

Nemôžeme, bohužiaľ, len tak zavrieť banku, pretože by to bolo pre našich klientov neprípustné. Samozrejmosťou bolo to, aby pokiaľ to bude možné, stihli vyčistiť podlahy počas jedného dňa. Dohodli sme sa na schôdzke priamo v budove banky, aby videli o akú veľkú rozlohu ide. Upozornili ma, že čistenie mramoru trvá dlhšie, pretože je potrebné vykonávať kryštalizáciu, pri ktorej sa znovu vyťahuje lesk, takže podlahu akoby brúsia. Čistenie podláh sme teda u tejto firmy objednali, ale požiadali nás o to, aby mohli vyčistenie zaistiť počas dvoch dní a nie iba jedného, keďže by to, bohužiaľ, nestihli.

V iných prípadoch…

Strojové čistenie podláh - Odborné tepovanie a dezinfekci

V iných prípadoch by mohli celú budovu vyčistiť v skupinkách. Ale ich zamestnanci sú v tejto dobe veľmi zaneprázdnení. Takže som pristúpil na rozdelenie čistenia podláh do dvoch dní. Banku zatvárame o 6. hodine večer a na 6 hodinu tam už boli pripravení pracovníci so svojimi pomôckami. Ktorí sa ihneď po zavretí pustili do práce. Kvalitu som cítil už len v ich prístupe, ktorý mali k nám ako k zákazníkom. Použili svoj odstraňovač, ktorý pred čistením aplikovali na podlahy. A po dôkladnom pôsobení začali podlahu čistiť strojom, ktorý si priviezli so sebou.

Keď som ich sledoval, tak musím uznať, že im práca odsýpala. Vďaka tomu, ako mali rozdelené úlohy, sú teda veľmi zdatní a to ako vďaka tímovej práci. Tak i vďaka moderným pomôckam. Kryštalizácia naozaj trvala veľmi dlho. Dlhšie, ako som čakal, ale na druhej strane bola vykonaná naozaj perfektne a mramor bol znova lesklý a plný života, dokonca vyzeral ako nový. Takže, aby som zhrnul spoluprácu s firmou A SERVIS LIPKA, s. r. o., tak musím napísať, že boli naozaj výborní, dobre sa s nimi spolupracovalo a všetky požiadavky, ktoré som mal, tak splnili. Preto môžem odporučiť ich upratovacie služby všetkým, ktorí chcú prácu od firmy zaistiť kvalitne, a tak, aby časovo zákazníkovi vyhovovala. Mám veľkú radosť a týmto naša spolupráca určite nekončí a využijeme i iné služby.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *